Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Μόνο με αρνητικό τεστ κορωνοϊού η είσοδος

Με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων οι αγώνες

Το Κατάρ θα διοργανώσει το παγκόσμιο κύπελλο Συλλόγων, σε μια πρόβα για το Μουντιάλ του 2022. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με περιορισμένο αριθμό φιλάθλων, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού.

Όπως μετέδωσε ο Θοδωρής Σούκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star, όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων, θα πρέπει να έχουν αποδείξεις ότι είναι αρνητικοί στον κορωνοϊό. Οι φίλαθλοι θα υποβάλλονται σε τεστ για Covid-19 έως και 72 ώρες πριν από κάθε αγώνα. Εάν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, θα μπορούν να πάρουν το εισιτήριό τους.

Αποστάσεις, προστατευτική μάσκα και απολυμαντικό, θα είναι τα υποχρεωτικά αξεσουάρ κάθε φιλάθλου. Ο αριθμός των θεατών θα περιορίζεται στο 30% της χωρητικότητας των γηπέδων, τα οποία δεν θα φιλοξενήσουν ξένους φιλάθλους αφού δεν επιτρέπονται τα ταξίδια προς το Κατάρ. 

Φυσικά, η ανθρωπότητα ελπίζει να έχει ξεμπερδέψει με τον κορωνοϊό πολύ νωρίτερα από τις 21 Νοεμβρίου του 2022, όταν θα γίνει η σέντρα του Μουντιάλ. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων Σαββατοκύριακου του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top