Επιστροφή Χιμένεθ και Βαλμπουενά για ΑΕΚ- Έρχεται ο Ρεαμπτσιούκ

Βλέπει Πιράρ ο Παναθηναϊκός 

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην ΑΕΚ και δήλωσε έτοιμος να βάλει του κιτρινόμαυρους στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Ολυμπιακός κατέθεσε νέα πρόταση στην Πάσος Φερέιρας για την απόκτηση του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.  

Ο Ολυμπιακός φουλάρει τις μηχανές του για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ, στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Σούπερ Λιγκ και ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει, όπως όλα δείχνουν, στην διάθεση του μετά από καιρό τον Ματιέ Βαλμπουενά. Οι ερυθρόλευκοι προχωρούν και τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό, καθώς κατέθεσαν νέα προσφορά στην Πάσος Φερέιρα για να κάνουν δικό τους μέχρι την πρωτοχρονιά τον αριστερό μπακ των Πορτογάλων Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στους ρυθμούς του Μανόλο Χιμένεθ που επέστρεψε για τέταρτη φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Βλέπει Πιράρ ο Παναθηναϊκός 

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά τον Καμερουνέζο Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, ετοιμάζεται να ενισχυθεί και με την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Βέλγου γκολκίπερ της Μπέβερεν, Λούκας Πιράρ.

Πρώτη εντός έδρας Γκέλα για την Λιβερπουλ

Στην Αγγλία, η Γουέστ Μπρομ έγινε η πρώτη ομάδα που πήρε βαθμούς στο πρωτάθλημα από την Λίβερπουλ στο Ανφιλντ το 2020. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μανέ στο 12, αλλά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με τον Ατζάι στο 82. Με το ίδιο σκορ έληξε και η αναμέτρηση της Γουλβς με την Τότεναμ. Η ομάδα του Μουρίνιο κρατούσε το 1-0 μέχρι το 86 με το γκολ του Εντομπελέ πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Σάις διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top