Η Μίλαν κάνει Χριστούγεννα στην κορυφή της Serie A

2-0 έληξε το Ρεάλ Μαδρίτης- Γρανάδα

Milan/ apimages

Η Μίλαν μπήκε με άγριες διαθέσεις κόντρα στην Λάτσιο και νωρίς νωρίς ο Ρέμπιτς άνοιξε το σκορ.Την σκυτάλη πήρε ο Τσαλχανογλου από την άσπρη βούλα που πέτυχε το 2-0.

Η Λάτσιο, ωστόσο, δεν... πέταξε λευκή πετσέτα. Κέρδισε πέναλτι, ο Ντοναρούμα νίκησε τον Ιμομπιλε, αλλά ο Λουίς Αλμπέρτο πήρε το ριμπάουντ και μείωσε σε 2-1

Μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο Ιμόμπιλε ισοφάρισε και το ματς έγινε ροντέο. Ο επίλογος, όμως, άνηκε στον Ερναντές που σκόραρε  στις καθυστερήσεις και οι Μιλανέζοι θα κάνουν καλά Χριστούγεννα στην κορυφή της Serie A.  

Η άμυνα πρόδωσε τον Ολυμπιακό στην ήττα από την Φενέρ

Ρεάλ Μαδρίτης- Γρανάδα 2-0

Στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχτηκε τη Γρανάδα κι αφού άφησε το πρώτο ημίχρονο πάει χαμένο, βρήκε δίχτυα στην επανάληψη με καρφωτή κεφαλιά με Καζεμίρο. Στο φινάλε, ο συνηθής ύποπτος Καριμ Μπενζεμά έκανε το 2-0.

Λίγκ Καπ Έβερτον – Μάντσεστερ Γιούνιον 0-2 

Στην Αγγλία για το λιγκ καπ η Έβερτον υποδέχτηκε την Μάντσεστερ και για 88 λεπτά όλα ήταν στο μηδέν. Τότε, όμως, ο  Καβάνι σκόραρε με εκπληκτικό σουτ. Στις καθυστερήσεις, ο Μαρσιάλ διαμορφώσει το 2-0 και η Μάντσεστερ πέρασε στα ημιτελικά της διοργάνωσης και θα μονομαχήσει με την Σιτι στο «Ολντ Τράφορντ», ενώ η Τότεναμ θα υποδεχτεί τη Μπρέντφορντ.

Τζενάρο Γκατούζο: «Αν πεθάνω θέλω να συμβεί στο κέντρο του γηπέδου»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top