Nτιέγκο Μαραντόνα: Δίπλα στους γονείς του αναπαύεται ο θρύλος της μπάλας

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία η πρώην σύζυγος, οι κόρες και τα αδέρφια του

Ο μάγος της μπάλας Ντιέγκο Μαραντόνα πέρασε στην αιωνιότητα. Τραγικές φιγούρες η πρώην σύζυγός του Κλόντια , οι  δύο κόρες του Ντάλμα και Τζιανίνα και τα αδέρφια του.

Στην Αργεντινή λατρεύτηκε σαν Θεός . Η τελευταία του επιθυμία ήταν να θαφτεί δίπλα στην μητέρα του Τότα και τον πατέρα  Δον Ντιέγκο , όπως και έγινε.

Μαραντόνα: Μπόκα Τζούνιορς και Νάπολι αποχαιρετούν τον θεό τους!

Το στεφάνι του Πελέ στην κηδεία του Μαραντόνα: Ο Θεός σε έκανε ιδιοφυΐα

Ανάμεσα στα στεφάνια που κατατέθηκαν ξεχώριζε ένα: αυτό σπουδαίου Πελέ…με το μήνυμα : «Ο Θεός σε έκανε ιδιοφυΐα, ο κόσμος σου έδωσε την αγάπη του. Πελέ»

Πλήθος κόσμου περίμενε να περάσει η πομπή από τους δρόμους του Μπουένος Άιρες για να στο νεκροταφείο του Μπέγια Βίστα. Με δάκρια στα μάτια οι θαυμαστές του  ακουμπούσαν το αυτοκίνητο. 

Ο Ντιέγο Μαραντόνα εξέπνευσε στο σπίτι του την Τετάρτη ύστερα από έντονη δυσφορία που αισθάνθηκε.

 6 ασθενοφόρα έσπευσαν στο σπίτι του για να τον επαναφέρουν στη ζωή ,και όμως σύμφωνα με τον δικηγόρο του η καθυστέρησή τους ήταν μοιραία.  

«Δεν εξηγείται ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε καμία προσοχή ή τσεκ απ από το προσωπικό που είναι αρμόδιο γι΄ αυτό . Μετά το ασθενοφόρο έκανε πάνω από μισή ώρα να φτάσει στο Σαν Αντρές στα βόρεια προάστια του Μπουένος Άιρες το οποίο είναι μία εγκληματική βλακεία» κατήγγειλε ο δικηγόρος του Ματίας Μόρλα.

Όταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα έπαιξε στις λάσπες για ένα άρρωστο παιδί

Η ζωή του θύμιζε σαπουνόπερα . Η εικόνα του ήταν συχνά αποκρουστική Αλκόολ , ναρκωτικά και έρωτες της μιας βραδιάς . Ήταν πατέρας 8 παιδιών από διαφορετικές μητέρες. «Τα νόμιμα παιδιά μου είναι η Ντάλμα και η Τζανίνα. Τα υπόλοιπα είναι «προϊόντα» των χρημάτων μου και των λαθών μου», έλεγε . 

Η νύχτα έγινε το… κρησφύγετό του και τα “ακόλαστα” πάρτι στη βίλα του, έγιναν καθημερινότητα. 

Φιντέλ Κάστρο - Μαραντόνα: «Έφυγαν» την ίδια μέρα

Πέθανε την ίδια ημερομηνία με τον πνευματικό του πατέρα Φιντέλ Κάστρο . Ο φανατικός οπαδός του Τσε Γκεβάρα δεν δίστασε να τα βάλει με τους ισχυρούς του πλανήτη για να υπερασπιστεί τους φτωχούς. Την ημέρα που είπε στον Πάπα να πουλήσει τα χρυσά ταβάνια για να δώσει ψωμί στον κόσμο έγινε ο Θεός των κατατρεγμένων όλου του κόσμου. Κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν εχθές το πρωί να του δώσουν δύναμη αλλά δεν τα κατάφεραν.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο του Star εδώ 


 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top