Η Σίτι θέλει να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση

Οι «Πολίτες» υποδέχονται τον Ολυμπιακό

Μάντσεστερ Σίτι- Ολυμπιακός

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αναμφίβολα το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League.

Οι «Πολίτες» έχουν ήδη νικήσει την Πόρτο και την Μαρσέιγ και ετοιμάζονται να υποδεχθούν αύριο το βράδυ (Τρίτη 3/11) τον Ολυμπιακό. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει κυκλώσει στο… τεφτέρι του την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους καθώς γνωρίζει ότι η ομάδα που κάνει τρεις νίκες στην έδρα της και μία εκτός θα έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά.

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πλάνο για επιστροφή

«Αύριο είναι σημαντικό για εμάς να φτάσουμε τους 9 βαθμούς στον όμιλο, ώστε να κάνουμε το επόμενο βήμα για την πρόκριση και να μπορούμε να διαχειριστούμε τα παιχνίδια της Premier League καλύτερα. Είμαστε συγκεντρωμένοι όμως και στο Champions League, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Γνωρίζουμε ότι στην Ευρώπη πρέπει να κάνουμε νίκες στην έδρα μας και να πάρουμε τουλάχιστον μία εκτός έδρας νίκη. Και το πετύχαμε με την Μαρσέιγ. Ωστόσο, πρέπει να διασφαλίσουμε βαθμούς και στο σπίτι μας.

Η πρόκριση για εμάς είναι πολύ σημαντική. Κερδίσαμε τα δύο πρώτα ματς. Η Πόρτο ήταν δύσκολη αντίπαλος και η Μαρσέιγ παρατάχθηκε καλά απέναντι μας. Τωρα έχουμε τον Ολυμπιακό και πρέπει να αφήσουμε τους αντιπάλους μας πίσω στη βαθμολογία. Γι' αυτό θα παλέψουμε».

Ο Καταλανός τεχνικός αναμένεται να προβεί σε rotation στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για να δώσει ανάσες στους παίκτες του, καθώς ακολουθεί και το ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλησε να αποκαλύψει τα σχέδια του.

«Δεν ξέρω ακόμα ποιους ποδοσφαιριστές μπορώ να υπολογίζω. Θα δούμε στην τελευταία προπόνηση. Ο Ζεσούς είναι καλύτερα, έχει κάνει και μία προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι που είναι ξανά μαζί μας. Αλλά είμαι ικανοποιημένος και από την απόδοση του Φεράν Τόρες στα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί. Μερικοί παίκτες μπορούν να παίξουν, τρία, τέσσερα ακόμα και πέντε ματς συνεχόμενα, χωρίς προβλήματα. Βρισκόμαστε όμως στις αρχές Νοέμβριου».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top