Ιταλία: Στον «δρόμο της επιστροφής» οι θεατές!

Οι πρώτες αγωνιστικές της νέας Serie A

Serie A

Οι πρώτες αγωνιστικές της νέας Serie A, η οποία ξεκινά  στις 19 Σεπτεμβρίου, θα είναι  κεκλεισμένων των θυρων , όπως επιβεβαίωσε και η Υφυπουργός Υγείας, Σάντρα Τζάμπα. Ωστόσο εξέφρασε την ελπίδα ότι ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα στα μέσα Οκτωβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένο το ντέρμπι του Μιλάνο μεταξύ Ίντερ και Μίλαν.

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική: Θετικός ο Λημνιός

«Αν οι αριθμοί είναι καλοί (σ.σ. αναφορικά με τα κρούσματα του κορονοϊού), αν έχουμε διατηρήσει με πειθαρχία και επιτυχία την επανέναρξη, τότε στις 17 Οκτωβρίου και το ντέρμπι  στο Σαν Σίρο μπορεί να έχουμε φιλάθλους» υποστήριξε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Punto Nuovo».

«Γι' αυτό το θέμα έχω προσπαθήσει τόσες φορές να εξηγήσω ότι, η έλευση τόσου κόσμου, ο αναπόφευκτος συνωστισμός, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είναι ζητήματα μεγάλου ρίσκου. Γι' αυτό λέω ότι τα παιδιά της Ιταλίας έχουν στα χέρια τους την μοίρα αυτής της χώρας. Αν στα σχολεία τα πάμε καλά, θα μπορέσουμε να μιλήσουμε και για το άνοιγμα των γηπέδων» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι «η 4η Οκτωβρίου είναι λίγο πρώιμη ημερομηνία γι' αυτή την διαδικασία και θα χρειαστούμε επιπλέον 15 ημέρες για να εκτιμήσουμε καλύτερα την κατάσταση».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top