Λιονέλ Μέσι: Μεταγραφικό θρίλερ πολλών εκατομμυρίων ευρώ

Τι τον συμβούλευσε ο Γκουαρντιόλα να κάνει;

Είναι σαν ένα  θρίλερ που κόβει την ανάσα κι ένας τρελός χορός δισεκατομμυρίων που προκαλεί ίλιγγο… Ο πρίγκιπας  Μανσούρ στρώνει χρυσάφι στα πόδια του Μέσι για να τον πάρει στην Σίτι.

Ωστόσο ο Ισπανός δημοσιογράφος  Σέρxι Σούλ της EL Mundo Deportivo που αποκάλυψε ότι η Σίτι μπορεί μόνο σαν ελεύθερο να πάρει τον Αργεντίνιο σούπερ σταρ,  μιλά στο Σταρ κι αποκαλύπτει το παρασκήνιο …. 

«Πόλεμος» Εμιράτων στον Περσικό Κόλπο για τα μάτια του Μέσι

"Ο Γκουαρντιόλα  που γνωρίζει τις δυσκολίες να υπογράψει ο Λιο Μέσι στη Μάντσεστερ Σίτι σαν ελεύθερος κι επειδή  η ρήτρα αποδέσμευσης είναι πολύ υψηλή,  είπε στο Μέσι πως το καλύτερο για αυτόν  είναι να μείνει στην Μπαρτσελόνα και  να τελειώσει εκεί την καριέρα Του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το τοπίο άρχισε να αλλάζει όταν η Ισπανική Λιγκα δικαίωσε την Μπαρτσελόνα στο θέμα της «χρυσής» ρήτρας!  Μία ρήτρα 700 εκατομμυρίων ευρώ που η Μπαρτσελόνα δε ρίχνει κάτω από τα 280 εκατομμύρια ευρώ.

Μέσι: Με ποιον ποδοσφαιριστή δείπνησε σε υπερπολυτελές εστιατόριο

Λιονέλ Μέσι: Κόβει την ανάσα ο χορός των εκατομμυρίων 

Ετσι αρχίσαν τα δύσκολα για την Σιτυ που εχει πετροδολάρα να  φάνε και οι κότες αλλά δεν μπορεί να παραβιάσει τους οικονομικούς περιορισμούς της ΟΥΕΦΑ . Κι αυτούς τους περιορισμούς  του αγγίζει,  με το αδιανόητο συμβόλαιο που προσφέρει   στον  Μέσι!


Ετήσιες απολαβές για 5 χρόνια  100 εκατομμύρια ευρώ!  Μπόνους  250 μεταγραφή στα 36 του χρόνια για να παίξει ακόμη μια διετία στην Αμερική. Συνολικές αποδοχές  750 εκατ. ευρώ! 

«Mιλώ σαν θαυμαστής του , θέλω πραγματικά να μείνει ο Μέσι, λογω αυτών  που μας έδωσε ως άτομο και ως ποδοσφαιριστής. Ο Μέσι ζει στην καρδιά μου!» δήλωσε οπαδός της Μπαρτσελόνα.

 Ωστόσο λόγω της χρυσής ρήτρας,  όλα είναι στον αέρα και η τράπουλα μοιράζεται από την αρχή  στο πιο σκληρό μεταγραφικό' πόκερ όλων των εποχών.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top