Κώστας Παπανικολάου: «Περίμενα πώς και πώς να ιδρώσω ξανά τη φανέλα»

Χαρούμενος που είναι ξανά υγιής ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού

Κώστας Παπανικολάου

Ενθουσιασμένος που πάτησε ξανά παρκέ έπειτα από τόσο καιρό, αλλά και χαρούμενος που ο οργανισμός του αντιμετώπισε τον κορωνοϊό δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου. Ο διεθνής περιφερειακός ταξίδεψε χθες στο Μέτσοβο, ενσωματώθηκε στην αποστολή των ερυθρόλευκων, όχι όμως και στο πρόγραμμά τους, καθώς ακολουθεί ατομικό για να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.

«Καθαρός» και πάει Μέτσοβο ο Παπανικολάου

«Είναι μια όμορφη στιγμή για εμένα. Το περίμενα πώς και πώς. Το είχα στο μυαλό μου όλο αυτό τον καιρό, να επιστρέψω, να βρεθώ με την ομάδα, να γνωρίσω τα νέα παιδιά, να μπω σε ρυθμούς προπόνησης, να ιδρώσω τη φανέλα. Πραγματικά νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Ξεκινά μια νέα προσπάθεια επίσημα και για εμένα πλέον», είπε ο Παπανικολάου και πρόσθεσε: «Έχοντας στο μυαλό σου πως πρέπει  να προστατεύσεις τους ανθρώπους γύρω σου, καταλάβαινες τη σημασία του πρέπει, πρέπει να μείνεις μέσα. Σίγουρα δεν ήταν εύκολο στο μυαλό, αλλά με διάφορες δραστηριότητες προσπάθησα να περάσω τον χρόνο μου, με την κοπέλα μου, με ταινίες, με σειρές».

Αρνητικός στα νέα τεστ κορωνοϊού ο Παπανικολάου

Ο «Παπ» έστειλε και το μήνυμά του προς κάθε κατεύθυνση καθώς η πανδημία δεν έχει υποχωρήσει: «Σίγουρα όλοι πρέπει να τηρήσουμε τα μέτρα και τις οδηγίες του κράτους, του ΕΟΔΥ και της Προστασίας του Πολίτη. Δεν είναι ευχάριστο να βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, οπότε συνιστώ σε όλους προσοχή, ακόμη κι αν μας φαίνεται βαρετό, ακόμη κι αν μας φαίνεται υπερβολικό, ακόμη κι όταν θα περάσει ο καιρός και θα χαλαρώσουμε πάλι. Πάντα θα πρέπει να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, γιατί είναι μια κατάσταση στην οποία δεν θέλεις να μπεις, καθώς δεν ξέρεις ποτέ πώς θα ανταπεξέλθει ο οργανισμός σου σε όλο αυτό».

Πηγή: sport24

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top