Serie A: Σκέψεις για επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες την 3η αγωνιστική

Τι αποκαλύπτει η Corriere dello Sport

Serie A

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η Serie A επεξεργάζονται σχέδιο για τη σταδιακή επιστροφή του κόσμου στις κερκίδες από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ - Νασίμ Χνιντ: Στην Ελλάδα ο Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός

Η Serie A ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, η οποία πρόκειται να εκκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου. Το πρωτάθλημα ενδέχεται να ξεκινήσει χωρίς την παρουσία κόσμου στις κερκίδες, όμως υπάρχουν σχέδια, προκειμένου να υπάρξει σταδιακή επιστροφή των θεατών. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η Corriere dello Sport, η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η Serie A επεξεργάζονται σχέδιο, ώστε τα γήπεδα να ανοίξουν για το κοινό από την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος (2-3 Οκτωβρίου).

Europa League: Στον τελικό η Σεβίλλη

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι έχει προταθεί υγειονομικό πρωτόκολλο από τις 10 Ιουλίου, το οποίο αναφέρει ότι θα επιτρέπεται η είσοδος κόσμου στο 1/3 της χωρητικότητας του κάθε γηπέδου. Η Corriele dello Sport υποστηρίζει ότι το έγγραφο παρουσιάστηκε στους επιστήμονες από τον προηγούμενο μήνα, χωρίς ωστόσο να ληφθεί υπόψιν. Όμως, υπάρχουν ακόμη ελπίδες από την ομοσπονδία και την διοργανώτρια Αρχή.

Πηγή: sport24

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top