ΠΑΟΚ: Πρώτη συγκέντρωση στις 30 Ιουλίου!

Θα μάθει στις 10 Αυγούστου τον πρώτο του αντίπαλο

ΠΑΟΚ-πρώτη συγκέντρωση

Χωρίς να προλάβει να πάρει  ανάσες ξεκούρασης, θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς οι ημερομηνίες των προκριματικών του Champions League είναι πολύ πιεστικές.

Η ΑΕΚ δεν κάνει ένσταση κατά του ΠΑΟΚ

Έτσι η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου!

Ο Δικέφαλος θα μάθει στις 10 Αυγούστου τον πρώτο αντίπαλο του  και στις 25 ή 26 του μήνα θα δώσει τον πρώτου επίσημο και κρίσιμο παιχνίδι για την επόμενη σεζόν. Μέχρι τότε ο Δικέφαλος θα δώσει τέσσερα φιλικά με τα δύο πρώτα να έχουν ήδη οριστεί με αντιπάλους Ατρόμητο (6/8) και Βόλο (10/8) και αναζητεί ομάδες για να δώσει άλλα 2 μέχρι την πρώτη επίσημη αγωνιστική του υποχρέωση.

"Το τελευταίο σφύριγμα ακούστηκε, τα φώτα έσβησαν. Η σεζόν 2019-20 έχει ήδη καταχωρηθεί στη μνήμη. Ενδεχομένως ως μια διδακτική εμπειρία από εκείνες που πρέπει ν’ αποτελέσουν κίνητρο ώστε ο ΠΑΟΚ να γίνει καλύτερος σε όλους τους τομείς και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Το CAS αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών στον ΠΑΟΚ

Η σεζόν 2020-21, άλλωστε, είναι μια ανάσα μακριά. Κυριολεκτικά. Η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου, στις 10:00, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ως τις 04 Αυγούστου οπότε και θα μεταβεί στο Πήλιο προκειμένου να πραγματοποιήσει ένα μίνι στάδιο προετοιμασίας και να δώσει δύο φιλικούς αγώνες. Στις 06 Αυγούστου κόντρα στον Ατρόμητο και στις 10 Αυγούστου απέναντι στον Βόλο.

Μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο προπονητικό του κέντρο. Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την πρώτη επίσημη υποχρέωσή του, στις 25/26 Αυγούστου για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ο Δικέφαλος βρίσκεται σε αναζήτηση αντιπάλων για την πραγματοποίηση άλλων δύο φιλικών αγώνων προετοιμασίας.
Η κλήρωση για τον ευρωπαϊκό αντίπαλο του ΠΑΟΚ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 10 Αυγούστου, στη Νιόν της Ελβετίας και θυμίζουμε πως για την σεζόν 2020-21 ο δεύτερος κι ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League θα διεξαχθούν με μονά ματς στην έδρα της ομάδας που θα προκύψει στην κλήρωση" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top