Τούρκος ποδοσφαιριστής σκότωσε τον πεντάχρονο γιο του: «Δεν τον αγαπούσα»

Αρχικά είχε θεωρηθεί ότι το παιδάκι πέθανε από κορωνοϊό

Ο Τζεβχέρ Τοκτάς, ποδοσφαιριστής της Μπούρσα Γιλντιρίμ Σπορ, ομάδα πέμπτης κατηγορίας, ομολόγησε ότι σκότωσε τον πέντε ετών γιο του που είχε κορωνοϊό, επειδή δεν τον αγαπούσε.

Ο Αντετοκούνμπο ζητά αποζημίωση

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους... Ο Τζεβχέρ Τοκτάς, ποδοσφαιριστής της Μπούρσα Γιλντιρίμ Σπορ, ομάδα πέμπτης κατηγορίας στην Τουρκία, ομολόγησε ότι σκότωσε τον πέντε ετών γιο του που είχε κορωνοϊό, επειδή... δεν τον αγαπούσε! Τα γεγονότα έλαβαν χώρα στις 23 Απριλίου, όταν ο γιος του Τοκτάς εισήχθη σε κλινική της Προύσας με υψηλό πυρετό και άλλα συμπτώματα, που παρέπεμπαν στον ιό Covid-19. Την ίδια ημέρα, ο Τοκτάς φώναξε τους γιατρούς λέγοντας ότι ο γιος του είχε προβλήματα αναπνοής και το παιδί πέθανε δύο ώρες αργότερα στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Τα συγκινητικά λόγια του Τσιτσιπά για τον μπαμπά του

Πέρασαν έντεκα μέρες έως ότου ο Τοκτάς παραδόθηκε στην αστυνομία και εξήγησε ότι έπνιξε το παιδί με ένα μαξιλάρι, γιατί δεν το αγαπούσε, όχι επειδή φοβόταν επειδή είχε κορωνοϊό ή κάτι παρεμφερές: «Έβαλα ένα μαξιλάρι στο κεφάλι του γιου μου, ο οποίος ήταν ξαπλωμένος ανάσκελα. Πίεσα για 15 λεπτά χωρίς σταματημό. Ο γιος μου άντεξε για λίγο. Όταν σταμάτησε να κινείται, αφαίρεσα το μαξιλάρι. Μετά φώναξα τους γιατρούς για να μην υποπτευθούν τίποτα», ήταν η ανατριχιαστική ομολογία του ποδοσφαιριστή.

Ο εκπρόσωπος του πιλότου ρίχνει τις ευθύνες στον Kobe και τους συνεπιβάτες

«Ποτέ δεν ήθελα τον μικρό μου γιο, από τότε που γεννήθηκε. Δεν ξέρω γιατί δεν τον αγαπώ. Ο μοναδικός λόγος που τον σκότωσα ήταν ότι δεν τον ήθελα. Δεν έχω κανένα ψυχολογικό πρόβλημα», συμπλήρωσε με απίστευτη κυνικότητα ο Τοκτάς, ο οποίος κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top