Ο εκπρόσωπος του πιλότου ρίχνει τις ευθύνες στον Kobe και τους συνεπιβάτες

H Vanessa Bryant είχε κάνει αγωγή στον πιλότο του ελικοπτέρου

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ ο εκπρόσωπος του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου, στο οποίο επέβαιναν ο Kobe Bryant, και η κόρη του Γιάννα απαντά στην αγωγή της Vanessa Bryant ρίχνοντας τις ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα στους επιβάτες.

Ακαριαίος ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της κόρης του

«Οποιοσδήποτε τραυματισμός ή σωματική ζημιά που υπέστησαν οι ενάγοντες και/ή θανόντες προκλήθηκε εξ ολοκλήρου ή μερικώς από αμέλεια ή σφάλμα των εναγόντων και/ή των θανόντων συμπεριλαμβανομένου της γνώσης και οικειοθελούς  ανάληψης του ρίσκου που υπήρχε και ότι η αμέλεια ήταν σημαντικός παράγοντας για τα υποτιθέμενα τραύματα, για τα οποία ο εναγόμενος δεν φέρει ευθύνη».

Συγκινεί η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ: Το βίντεο με την 7 μηνών κόρη τους

Η σύζυγος του  Κοbe έχει ασκήσει αγωγή κατά του πιλότου του ελικοπτέρου Ara George Zobayan, ο οποίος έχασε επίσης τη ζωή του στο δυστύχημα. Η απάντηση στην αγωγή από τον εκπρόσωπο του πιλότου δεν διευκρινίζει πάντως με ποιον τρόπο ευθύνονται οι επιβάτες για την πτώση του ελικοπτέρου, αφήνοντας περισσότερα ανοιχτά ερωτήματα για το αν πρόκειται για νομικό τρικ ή αποκάλυψή της αλήθειας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top