Η οικογένεια Αντετοκούνμπο χάρισε 10.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου

Δεν παραλείπει να προσφέρει πάντα βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει φτάσει στην κορυφή του κόσμου, αλλά δεν ξεχνά από που ξεκίνησε το ταξίδι του. Έχοντας στερηθεί πολλά στα πρώτα βήματα της ζωής του, ο Έλληνας άσος και η οικογένειά του δεν παραλείπει να προσφέρει βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη, χωρίς μάλιστα να το διαφημίζει. Η οικογένεια Αντετοκούνμπο προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική κίνηση, χαρίζοντας στον Δήμο Ζωγράφου δέκα χιλιάδες μάσκες, στη μάχη κατά του κορωνοϊού!

Κορωνοϊός: Ποια πεντάδα αθλητών διάλεξε για καραντίνα o Greak Freak!

«Ο Δήμος Ζωγράφου θέλει να εκφράσει τη μεγάλη ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια Αντετοκούνμπο για την προσφορά 10.000 μασκών για τους κατοίκους της πόλης, ως μέτρο προστασίας από τον ιό Covid 19. H πράξη της οικογένειας, πέρα από την ουσιαστική προσφορά προς τους πολίτες του Ζωγράφου, αποδεικνύει ότι το στενό δέσιμο που έχουν ο Θανάσης, ο Γιάννης, ο Κώστας, και ο Αλέξης, με την πόλη που έμειναν για αρκετά χρόνια αλλά και με την ομάδα του Φιλαθλητικού, όπου έκαναν τα πρώτα μπασκετικά τους βήματα», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Ζωγράφου για το θέμα.

Ρoναλντίνιο: Βγήκε από τη φυλακή!

Ο Δήμαρχος, Βασίλης Θώδας, τόνισε: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο για τη γενναιόδωρη προσφορά τους, που αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, επειδή γίνεται αυτές τις δύσκολες ώρες για ολόκληρο τον πλανήτη. Με την προσφορά τους επιβεβαιώνουν ότι δεν ξεχνούν την πόλη μας κι όπως έχουμε ανακοινώσει, όταν ξεπεραστεί ο εφιάλτης του κορωνοϊού, ο Δήμος Ζωγράφου θα τιμήσει ανάλογα τον Γιάννη και τα αδέρφια του».

Κoρωνοϊός: Πλάνο για μειώσεις 12%-20% στην Ρεάλ

Ενώ, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος, που μαζί με τον Δήμαρχο Ζωγράφου, παρέλαβαν τις μάσκες προσέθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ από καρδιάς την οικογένεια Αντετοκούνμπο που σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τον κόσμο, αλλά και την πόλη μας, βρίσκονται δίπλα μας. Με μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, αλλά και ουσίας δείχνουν τον ανθρωπισμό τους και την ευαισθησία τους για τον Δήμο μας, καθώς και τον φιλαθλητικό, την ομάδα που τους ανέδειξε».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top