Ο Χάντσον Οντόι βγήκε νικητής στη μάχη με τον κορωνοϊό

Μίλησε για τη περιπέτεια της υγείας του

Χάντσον Οντόι

Ο 19χρονος άσος της Τσέλσι  Χάντσον Οντόι  ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Premier League που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, μαζί με τον προπονητή της Αρσεναλ Mikel Arteta.

Ο Οντόι  μπήκε σε καραντίνα, μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι και πλέον δηλώνει απολύτως υγιής! Ο ταλαντούχος επιθετικός μίλησε για την περιπέτεια του στο επίσημο κανάλι της αγγλικής ομάδας.

Μαραντόνα: Έσπασε την καραντίνα για να διοργανώσει πάρτι!

«Νιώθω τέλεια! Είχα τον ιό αλλά πλέον είμαι καθαρός. Νιώθω εντελώς καλά και είμαι σε φόρμα. Είμαι και πάλι ο εαυτός μου και όλα είναι καλά» ήταν τα πρώτα του λόγια. «Είχα την ασθένεια πριν τρεις εβδομάδες, νομίζω. Μια Δευτέρα ένιωσα λίγο ζεστός και σκέφτηκα ότι αυτό είναι ασυνήθιστο, γιατί νιώθω ζεστός; Την επόμενη μέρα ένιωσα καλύτερα και νόμιζα ότι ήταν απλώς μια αδιαθεσία, αλλά προφανώς δεν ήταν».

Η σύγχρονη τεχνολογία βοήθησε τον Κάλουμ να μην νιώθει μοναξιά στην απομόνωση, αφού βρισκόταν σε καθημερινή επικοινωνία με τους συμπαίκτες του, αλλά και τους θαυμαστές του.

Premier League: Αντιδρά στις μειώσεις η ένωση ποδοσφαιριστών

«Ολοι με ρωτούσαν πως είμαι και αυτό το εκτιμώ. Μου έδειξαν την συμπαράσταση τους και που εύχονταν περαστικά. Ηταν συγκινητική η υποστήριξη των συμπαικτών μου».

Εχοντας βιώσει από πρώτο χέρι τα συμπτώματα του αόρατου εχθρού, ο νεαρός επιθετικός τονίζει τη σημασία και κρισιμότητα του μηνύματος, μένουμε σπίτι.

«Όλα γίνονται τόσο γρήγορα και δεν γνώριζα ότι αυτός ο ιός είναι τόσο σοβαρός και επηρεάζει τόσο πολλούς ανθρώπους. Ολοι πρέπει να είναι προσεκτικοί και ελπίζω ο ιός να φύγει σύντομα και όλα να επιστρέψουν στην κανονικότητα. Θέλω να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, θα το ήθελα άμεσα, αλλά η πανδημία εξελίσσεται θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όλοι ασφαλείς».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top