Αναβολή σε Super League και Euroleague λόγω κορωνοϊού

Τι είπε σε μήνυμα του ο υφυπουργός Αθλητισμού

γήπεδο ποδοσφαίρου

Αναβολή μέχρι νεοτέρας αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος ύστερα από την ταχεία αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού στην χώρα μας. 

Κλείνει όλα της τα γραφεία η ΝΔ λόγω COVID-19

Τα πλέι οφ ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου. 

Η ανακοίνωση της Superleague έχει ως εξής: 

«Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, σύσσωμη η Super League με υπευθυνότητα τονίζει την αδήριτη ανάγκη να σεβαστούν όλοι ανεξαιρέτως, τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς, το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας,  για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.
Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, μπορεί και πρέπει να προτάξει την ατομική ευθύνη, για το συλλογικό καλό.
Ο κάθε ένας από εμάς, ο κάθε πολίτης της Ελλάδας, πρέπει να δώσει τη δική του μάχη , ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία, την πανδημία που πλήττει όλο τον κόσμο».

Πέτσας: Θετική στον κορωνοϊό η σύζυγός μου

Το μήνυμα του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

«Η αθλητική οικογένεια σε όλο τον πλανήτη όπως το σύνολο της παγκόσμιας κοινότητας βρίσκεται σε καθεστώς πανδημίας. Η χώρα μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση όπως είπε και ο πρωθυπουργός μας Κυριάκος Μητσοτάκης, μερικές ημέρες πριν.
Τα δυσκολότερα είναι ακόμα μπροστά μας. Σ’ αυτόν τον αγώνα της κοινωνίας με τον κοροναϊό, οφείλουμε να δράσουμε σαν Ολυμπιονίκες. Με τη μέγιστη απόδοση της ατομικής ευθύνης του καθενός από εμάς, αλλά και όλων μαζί σαν μια πρωταθλήτρια ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top