Στο ντέρμπυ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα όλα τα βλέμματα

Το σημερινό πρόγραμμα και οι χθεσινοί αγώνες

Στο ντέρμπυ κορυφής ΠΑΟΚΟλυμπιακός, στις 19.30 στην Τούμπα,  υπό δρακόντεια μέτρα της ΕΛΑΣ, είναι στραμμένα όλα τα βλέμματα σήμερα στο πρωτάθλημα της Super League.  Να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος από μία σειρά...  πέντε αγώνων ανάμεσα στις δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο του πρωταθλητή, καθώς εκτός από τους δύο αγώνες μεταξύ τους για  τα play off,  τις επόμενες εβδομάδες,  θα συναντηθούν και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας!       

Κύπελλο Ελλάδος: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και ΑΕΚ – Άρης

Η αυλαία του κυριακάτικου προγράμματος της 25ης αγωνιστικής ξεκίνησε με τον αγώνα του Παναιτωλικού κόντρα στον Πανιώνιο που είναι σε εξέλιξη.

Οι υπόλοιποι σημερινοί αγώνες  
(17:15) Ατρόμητος Αθηνών - Ξάνθη
(17:15) Βόλος - ΑΕΛ
(19:30) ΑΕΚ - ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός πάλεψε αλλά ηττήθηκε με 1 -0 από την Άρσεναλ

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ  

Στα χθεσινά ματς τα αποτελέσματα ήταν: Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-1 και Λαμία-Άρης 2-2. 

Στην Τρίπολη οι "πράσινοι"  προηγήθηκαν στο 51’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μακέντα. Στο 65’  ο Παναθηναϊκός έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ζαχίντ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Αστέρας έφτασε στην ισοφάριση πέντε λεπτά πριν τη λήξη του ματς με τον Χαουρέγκι.

Στη Λαμία η τοπική ομάδα βρέθηκε να προηγείται 2-0 στο 48’ με ισάριθμα γκολ του Αραβίδη αλλά ο Άρης κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 19’ η Λαμία κέρδισε πέναλτι αλλά ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Βασιλόγιαννη. Στο 21’  οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 με τον Αραβίδη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 48 ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Όμως ο Άρης αντέδρασε και αρχικά μείωσε στο σκορ με πολύ ωραίο γκολ του Λάρσον στο 52’ , ενώ δύο λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση με σκόρερ τον Ιντέγε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top