Αντετοκούνμπο: "Δεν ξέρω για το προολυμπιακό, θα μιλήσω με τον Πιτίνο"

«Κάθε βράδυ χαϊδεύω την κοιλιά της Μαράια»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο σχολίασε την πιθανή συμμετοχή του στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά με την Εθνική Ελλάδας, μίλησε για την επερχόμενη γέννηση του πρώτου παιδιού του και παραδέχθηκε ότι στενοχωρήθηκε πέρυσι όταν είδε τους Ράπτορς να κατακτούν το πρωτάθλημα.

Οι Μπακς και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο νίκησαν τους Πέλικανς

"Κάθε βράδυ πριν κοιμηθώ χαϊδεύω την κοιλιά της Μαράια. Σε 4-6 εβδομάδες θα γεννηθεί, προς το παρόν κλωτσάει, κινείται πολύ, παίζει μπάσκετ εκεί μέσα. Θα γίνει θηρίο, θα τα έχει όλα. Δεν μπορώ να πω τι όνομα θα του δώσουμε γιατί θα με σκοτώσει η Μαράια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έρθει, θα είμαι τόσο χαρούμενος και θα παίζω καλύτερα.

Πώς αντέδρασε η Μαράια στον ενθουσιασμό του Γιάννη για τις Σακίρα-Λόπεζ

Είναι ωραίο ότι θα πας σπίτι και θα είναι εκεί ο μικρός" είπε ο MVP του 2019 και συνέχισε: "Δεν ξέρω τι θα γίνει με την Εθνική. Θα δω πως θα είναι το κορμί μου στο τέλος της χρονιάς και θα μιλήσω με τον Πιτίνο. Θυμάμαι πέρυσι ότι στενοχωρήθηκα όταν είδα τον Λάουρι και τον Λέοναρντ να κρατούν το τρόπαιο. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος, από την πρώτη στιγμή στο ΝΒΑ αυτό σκέφτομαι γιατί μόνο έτσι θα πάω μπροστά" δήλωσε στην Cosmote TV.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top