Πόσα «​​​​​​​βγάζει»​​​​​​​ την εβδομάδα ο Λιονέλ Μέσι;

Νούμερα που… ζαλίζουν σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης

Λιονέλ Μέσι και Εντέν Αζάρ

Η ομάδα με τα περισσότερα έσοδα στον κόσμο στο ποδόσφαιρο είναι η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με τη λίστα του Money League της γνωστής εταιρείας οικονομικών ερευνών Deloitte, οι Καταλανοί κατέγραψαν έσοδα 840,9 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν 2018-19.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης με 757,3 εκατομμύρια ευρώ, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ακολουθεί με 711,5 εκατομμύρια ευρώ.

Έσοδα ποδοσφαιρικές ομάδες

Οι ποδοσφαιρικοί σύλλογοι με τα περισσότερα έσοδα / Πηγή: Deloitte

Όπως είναι φυσικό, οι δύο κορυφαίοι ισπανικοί σύλλογοι, που έχουν στις τάξεις τους αρκετούς από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, δίνουν μισθούς που… ζαλίζουν.

Tέλος ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τη Μπαρτσελόνα!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι μακράν ο πιο ακριβοπληρωμένος, αφού αμείβεται με 1,42 εκατομμύρια ευρώ την εβδομάδα!

Ακολουθεί ο συμπαίκτης του, Αντουάν Γκριεζμάν, με 926.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ 472.000 ευρώ την εβδομάδα παίρνει ο έτερος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες.

Διόλου ευκαταφρόνητος είναι και ο μισθός του 22χρονου Ολλανδού Φρένκι ντε Γιονγκ, ο οποίος αμείβεται με 419.000 ευρώ την εβδομάδα.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης τώρα, ο Εντέν Αζάρ είναι πρώτος στη λίστα με 466.000 ευρώ την εβδομάδα, ενώ ακολουθεί ο Γκάρεθ Μπέιλ με 407.000 ευρώ.

Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Σέρχιο Ράμος και Τόνι Κρόος, με εβδομαδιαίες απολαβές 233.000 ευρώ, αλλά και ο Λούκα Μόντριτς με μισθό 209.000 ευρώ την εβδομάδα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top