Champions League: Ταξίδι στα αστέρια για τον Ολυμπιακό!

Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 2-1 τους Ρώσους

Σφράγισε την πρόκριση  κόντρα στην Κράσνονταρ στους ομίλους της κορυφαίος διασυλλογικής  διοργάνωσης ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τη ρωσική ομάδα 2-1 μέσα στο...ίδιο της το σπίτι.  Oι παίκτες τoυ Ολυμπιακού τώρα πετάνε στους επτά ουρανούς αγκαλιά με τα αστέρια του Champions League. 

Champions League: Χρυσάφι στα ταμεία του Ολυμπιακού 

Τι κι αν οι Ρώσοι προηγήθηκαν νωρίς, τα όνειρα που έκαναν οι ωραίες τις εξέδρες για ανατροπή του 4-0 του πρώτου αγώνα κράτησαν μόλις ένα λεπτό.

Ο ΕΛ Αραμπί  ισοφάρισε και πάγωσε το γήπεδο. Έδωσε το σύνθημα για τη γιορτή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και πέτυχε το γκολ της νίκης.

Πανηγυρικό κλίμα και  την στο αεροπλάνο ενώ ο Ολυμπιακός  μαθαίνουν τους αντιλάλους του στους ομίλους στο Μονακό στο ραντεβού της ποδοσφαιρική Ελι της Ευρώπης.

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ

Η σκυτάλη περνά στους δύο δικεφάλους.  Ο ΠΑΟΚ με τον δωδέκατο παίκτη στο πλευρό του  αισιοδοξεί να  ανατρέψει  το εις  βάρος 1-0 από τη Σλόβαν και να προκριθεί στους ομίλους του Europa League. Η  ΑΕΚ  με νέα τεχνική ηγεσία θα αγωνιστεί Τραπεζούντα για το καλύτερο δυνατό μετά την ήτα με 3-1 από Τράμπζονσπορ στην Αθηνά.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top