Τουρνουά Σινσινάτι: Άλλος ένας θρίαμβος της Μαρίας Σάκκαρη

Νίκησε το νούμερο 6!

Μια εξαιρετική Μαρία Σάκκαρη, νίκησε 2-1 (6-4, 2-6, 6-3) την Πέτρα Κβίτοβα, Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA και προκρίθηκε στις «16» του Σινσινάτι Όπεν. 

Στο πρώτο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απάντησε στο μπρέικ της Τσέχας, στη συνέχεια εκμεταλλεύτηκε μια διακοπή στην αναμέτρηση και το κατάκτησε με 6-4.

Η Κβίτοβα επέβαλε το παιχνίδι της στο δεύτερο σετ, έπαιξε καλά και ισοφάρισε την Σάκκαρη κερδίζοντάς το με 6-2, ενώ στο τρίτο ξεκίνησε με μπρέικ στο σερβίς της Ελληνίδας.

 

 

Η Σάκκαρη όμως απάντησε με τον ίδιο τρόπο και μάλιστα εις διπλούν, πήρε προβάδισμα με 4-3 και πήρε το σετ και τη νίκη με 6-3 γκέιμς. Αντίπαλός της θα είναι η νικήτρια του ζεύγους Σαμπαλένκα - Τσενγκ.

«Αγωνίστηκα σκληρά, πάρα πολύ σκληρά. Αυτό είναι το πνεύμα μου, αισθάνομαι πραγματικά καλή και πολύ σίγουρη όταν παίζω με αυτές τις αθλήτριες. Πριν από λίγα χρόνια τις παρακολουθούσα στην τηλεόραση στο σπίτι. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα είμαι εδώ, παίζοντας εναντίον τους και κερδίζοντας εναντίον τους. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top