Champions League: Πέταξε ο ΠΑΟΚ για την Ολλανδία

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας η νίκη εναντίον του Άγιαξ

Φάση από τον πρώτο αγώνα ΠΑΟΚ - Άγιαξ, για το Τσάμπιονς Λιγκ

Μ' ένα όνειρο τρελό «πέταξε» το πρωί για την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες των Πρωταθλητών και Κυπελλούχων Ελλάδας αναχώρησαν για το Άμστερνταμ, εκεί όπου την Τρίτη (13.08.2019 / 21:30) θα δώσουν αγώνα ρεβάνς με τον Άγιαξ, για μια θέση στα πλέι οφ του Champions League.

Στοχος του Δικέφαλου του Βορρά είναι η νίκη με οποιοδήποτε σκορ, ώστε να ανατρέψουν το 2-2 του πρώτου αγώνα, αποτέλεσμα που δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στον πρωταθλητή Ολλανδίας.

Στη διάθεση του Πορτογάλου Αμπέλ Φερέιρα βρίσκεται και ο Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος έκανε αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος και χθες δεν ένιωσε κάποια ενόχληση.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζουν οι Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Μάτος, Γιαννούλης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Εσίτι, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Γαϊτανίδης, Στοχ,

Στο μεταξύ οι τελευταίες πληροφορίες από  τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι στο πλευρό των παικτών των νταμπλούχων Ελλάδας  την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο του «Αίαντα» θα βρεθεί και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top