Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην παρουσίαση της εθνικής για το Παγκόσμιο

Τι δήλωσε ο MVP του NBA στο star.gr για τη συμμετοχή του

Σε μια λαμπρή εκδήλωση που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης έγινε η παρουσίαση της φανέλας που θα φορά η «επίσημη αγαπημένη» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Κίνας. 

Όπως ήταν φυσικό, τα φλας στράφηκαν στον κορυφαίο παίκτη του κόσμου και MVP του ΝΒΑ , Γιάννη Αντετοκούνμπο, που θα έχει στο πλευρό του τα αδέλφια του, Κώστα και Θανάση. Ο Γιάννης δε σταμάτησε να χαμογελά και να είναι φιλικός με όλους. 

Το star.gr είχε την ευκαιρία να τον ρωτήσει για τη συμμετοχή του στην εθνική «Πάμε βήμα- βήμα, αγώνα- αγώνα, προπόνηση- προπόνηση προσπαθούμε σαν ομάδα. Τον στόχο μας τον ξέρουμε: να δώσουμε το 100%, όπως δώσανε και οι προηγούμενοι που μας βοήθησαν να προκριθούμε στο παγκόσμιο» δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο 

Ο Greek Freak περιμένει με ανυπομονησία να ακούσει στο γήπεδο τον Εθνικό μας Ύμνο «Είναι ωραίο να γυρνάς πίσω και να παίζεις για την Εθνική Ομάδα, να φοράς τη γαλανόλευκη και να ακούς τον Εθνικό Ύμνο. Μέχρι στιγμής, περνάω πάρα πολύ ωραία και αυτό έχει σημασία», είπε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο star.gr 

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας συνομιλούν πρίν την έναρξη της παρουσίασης.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, απένειμε τα εύσημα στους παίκτες που στελέχωσαν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και πήραν το εισιτήριο για την προκριματική φάση. 

Δεν έκρυψε ότι στόχος της ομάδας στην Κίνα είναι η κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης και δεσμεύτηκε ότι θα είναι στο πλευρό των παικτών σε καθημερινή βάση. 

Η παρουσίαση της φανέλας της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ 

Από την πλευρά του ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, επισήμανε: «Μπροστά μας είναι μια πολύ δύσκολη αποστολή, αφού η φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Κίνα προβλέπεται ότι θα είναι μια από τις δυσκολότερες των τελευταίων ετών».

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Ομάδας, Θανάση Σκουρτόπουλου

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας, Γιάννης Μπουρούσης, και ένας από τους πιο παλιούς παίκτες του τρέχοντος ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, επισήμανε ότι στόχος των παικτών είναι να την ξαναφέρουν στον δρόμο των επιτυχιών, από όπου απέχει τα 10 τελευταία χρόνια. 

Οι δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας, Γιάννη Μπουρούση

Mετά το τέλος της συνέντευξης, δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους των ΜΜΕ να μιλήσουν με τους παίκτες της εθνικής ομάδας στη μόνη απευθείας επαφή που θα υπάρξει μαζί τους. 

Πλέον, η συνέχεια περιλαμβάνει μόνο μία φράση για την ομάδα  του Θανάση Σκουρτόπουλο: «Δουλειά, δουλειά, δουλειά...»

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Λαγάνης
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top