Για ρατσιστική επίθεση καταγγέλλει τον εθνικό προπονητή ο Καραλής

Είναι η δεύτερη καταγγελία του Έλληνα πρωταθλητή για τον Δημήτρη Κυτέα

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία για ρατσιστική συμπεριφορά του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κυτέα προχώρησε ο πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής.

Ο 19χρονος πρωταθλητής φέρεται να έχει καταθέσει την καταγγελία μέσω του δικηγόρου του στον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ), Κώστα Παναγόπουλο.

Ο Εμμανουήλ Καραλής καταγγέλλει τον κ. Κυτέα αναφέρει πως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς είναι η δεύτερη καταγγελία που κάνει εναντίον του εθνικού προπονητή, ήταν το επεισόδιο που έγινε την Τετάρτη 22 Μαΐου στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, ο Δημήτρης Κυτέας του επιτέθηκε φραστικά με χαρακτηρισμούς, που είχαν ως αποδέκτη τόσο τον ίδιο όσο και τους γονείς του.

Σύμφωνα πάντα με τον Έλληνα πρωταθλητή, ο Κυτέας απευθυνόμενος προς κορυφαία αθλήτρια που μιλούσε με τον Καραλή της, είπε:«Εκτίθεσαι με το να βγαίνεις φωτογραφία με τον μαύρο».

Το συμβάν σχολίασαν οι πρωταθλήτριες του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη και την Νικόλ Κυριακοπούλου, παίρνοντας το μέρος του Καραλή.

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου για Καραλή

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top