Ο Ολυμπιακός ζητά τη διακοπή του πρωταθλήματος

Ανέβηκαν οι τόνοι

Ολυμπιακός

Τη διακοπή του πρωταθλήματος πρότεινε ο Ολυμπιακός το μεσημέρι της Πέμπτης  στη συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ.  Από την άλλη μεριά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, πρότεινε την αποβολή του Ολυμπιακού από το πρωτάθλημα!

«Δεν έχει επέμβει κανείς να τιμωρήσει την ομάδα του ή εμείς ή κανείς. Η διοίκηση έπρεπε να τιμωρηθεί με απαγόρευση ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Είναι αλλοίωση πρωταθλήματος. Η πρόταση του κυρίου Ψαρράκη θα επιβαρύνει τους αθλητές. Δυστυχώς, με τις κινήσεις του Ολυμπιακού η Α1 έχει απαξιωθεί. Θα δώσουμε μεγαλύτερο βάρος στην Ευρωλίγκα. Το ελληνικό πρωτάθλημα μια ομάδα ετσιθελικά το διαλύει. Το αίτημα αυτό δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Αλλά, για συναισθηματικούς λόγους θα συμφωνήσω με την αναδιάρθρωση. Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι να αποβληθεί Ολυμπιακός από το πρωτάθλημα για όλα όσα έχει κάνει. Δεν μπορεί να φοβούνται οι διαιτητές να κατέβουν και κανείς να μην επεμβαίνει. Η διαιτησία είναι σημαντικό θέμα, κρίνει αποτέλεσμα σε ένα βαθμό», ανέφερε χαρακτηριστικά  ο κύριος Γιαννακόπουλος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top