Τρέλα στη Θεσσαλονίκη με ΠΑΟΚ - Εντυπωσιακό σόου με καπνογόνα

Πρωταθλητής Ελλάδος μετά από 34 χρόνια

Η επικείμενη ανάδειξη του ΠΑΟΚ σε πρωταθλητή  Ελλάδας στο ποδόσφαιρο έχει ξετρελάνει τους οπαδούς του δικέφαλου που χθες βράδυ έκαναν τη νύκτα μέρα στην Θεσσαλονίκη σε ένα εντυπωσιακό σόου με καπνογόνα σε όλη την πόλη. 

Το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο βάφεται ασπρόμαυρο μετά από 34 χρόνια και οι φίλοι του δικέφαλου δεν κρατιούνται.  

Με αφορμή την κατάκτηση του κυπέλλου στο βόλει από τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ηρακλή ανάβουν τα πρώτα καπνογόνα στην παραλία της Θεσσαλονίκης λόγο μετά τις 10 το βράδυ. 

Και σχεδόν αμέσως κατά μήκος της η παραλία στον Θερμαικό φωτίζεται από τα αμέτρητα βεγγαλικά  που είτε πετούν στον αέρα είτε κρατούν στα χέρια τους οι παοκτσήδες. 

Η πόλη παίρνει ένα εντυπωσιακό χρώμα από άκρη σε άκρη της. Η παραλία ολόκληρη λάμπει αλλά και στα κάστρα στην Θεσσαλονίκη από  ψηλά δίνουν το ίδιο πανηγυρικό χρώμα αλλά φίλοι της ομάδας του δικεφάλου. 

Ο Γιώργος Σαββίδης με την δική του κάμερα καταγράφει και αναρτά στο διαδίκτυο την εικόνα της Θεσσαλονίκης παραδομένης στην χαρά και την τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα που κατακτάει η ομάδα τους στο ποδόσφαιρο. 
Η τυπική στέψη του δικεφάλου του βορρά θα δημιουργήσει ασφαλώς ανάλογες εικόνες εντυπωσιακές αν κρίνουμε από τα προεόρτια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top