Βράνιες – Καρλέουσα: Μετά το… κρεβάτι στα δικαστήρια

Ο ποδοσφαιριστής ζητά από την πρώην ερωμένη του αποζημίωση 1 εκατ.

Δείτε ρεπορτάζ από το μεσημεριανό δελτίο του Star

Αφού έβγαλαν την ερωτική τους ζωή στα… μανταλάκια και έγιναν πρώτο θέμα σε όλες τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες και η Γελένα Καρλέουσα θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Σύμφωνα με σερβικά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής φέρεται να ζητά από την πρώην ερωμένη του αποζημίωση ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο ίδιος υποστηρίζει, ότι μετά την αποκάλυψη της παράνομης σχέσης του με την Καρλέουσα, η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, αφού δέχεται απειλές. 

Η Γελένα απατούσε τον Ντούσκο με τον Βράνιες μέσα στο σπίτι της!

Μάλιστα ο Βράνιες προσέλαβε ιδιωτική ασφάλεια για να προστατεύσουν τα σύζυγό του, την κόρη του και την μητέρα του από τυχόν επιθέσεις. 

Στη μηνυτήρια αγωγή μάλιστα που κατέθεσε έχει συμπεριλάβει τα υποτιμητικά μηνύματα που του έστειλε η Γελένα, όπως επίσης και οι γυμνές του φωτογραφίες στις οποίες κλαίει. 

Το "πιπεράτο" παρελθόν της Γελένα και η απιστία του συζύγου της

Η παράνομη σχέση του Όγκνιεν Βράνιες με τη σύζυγο του ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς, Γελένα Καρλέουσα όταν εκείνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες του Βράνιες να κλαίει και τις συνόδευσε με άκρως υποτιμητικά σχόλια. 

Ο Bράνιες δίνει στη δημοσιότητα το πιο hot μήνυμα που του έστειλε η Γελένα

Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση φέρνοντας στο φως ερωτικά μηνύματα που του είχε στείλει και αποκαλύπτοντας πιπεράτες λεπτομέρειες από τη σχέση τους. 

Γνωστή τραγουδίστρια σε Βράνιες: «Γελάμε μαζί σου, σκουλήκι»

Το ροζ σκάνδαλο συγκλόνισε τη Σερβία και είχε απασχολήσει τις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες διεθνώς. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top