Το "πιπεράτο" παρελθόν της Γελένα και η απιστία του συζύγου της

Ο Τόσιτς τη συγχώρεσε γιατί υπήρξε κι εκείνος...άτακτο παιδί

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με τον Όγκριεν Βράνιες και τη Γελένα Καρλέουσα μετά τη δημοσιοποίηση του παράνομου δεσμού τους.

Αρχικά έγινε γνωστό ότι η χυμώδης τραγουδίστρια έζησε έναν παθιασμένο έρωτα με τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, παρόλο που είναι παντρεμένη με τον Βόσνιο ποδοσφαιριστή Ντούσκο Τόσιτς. Όλοι συμπονέσαμε τον άμοιρο - και κούκλο - Ντούσκο για το στραπάτσο που έπαθε. Μέχρι που μάθαμε ότι μάλλον...τα ζητούσε ο οργανισμός του, γιατί κι εκείνος είχε απατήσει τη Γελένα στο παρελθόν με την πρώην σύντροφο του συμπαίκτη του στην Εθνική Σερβίας Άντεμ Λάγιτς, Σοφία Μιλόγεβιτς. Ένα μεγάλο κρεβάτι...

Απ΄ότι φαίνεται λοιπόν,  ο απατημένος Τόσιτς συγχώρεσε την παιχνιδιάρα Γελένα, γιατί έχει και εκείνος λερωμένη τη φωλιά του

Το "ροζ σκάνδαλο" ξεκίνησε από τον Βόσνιο αμυντικό. Ο Όγκριεν Βάρνιες αποκάλυψε τις καυτές νύχτες που έχει περάσει με σύζυγο του συναδέλφου του, Τόσιτς. Εκείνη - φυσικά- το αρνήθηκε. Τι θα έκανε; Μάλιστα, απάντησε ότι ο ποδοσφαιριστής την ήθελε και την παρακαλούσε. Μέχρι και σκουλήκι τον αποκάλεσε. Ανέβασε και φωτογραφία του ποδοσφαιριστή που τον έδειχνε κλαμένο...Αυτό ήταν. Ο Βάρνιες αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του και έβγαλε στη φόρα γυμνές φωτογραφίες και hot μηνύματα της Γελένα. 

Ο Bράνιες δίνει στη δημοσιότητα το πιο hot μήνυμα που του έστειλε η Γελένα

Βράνιες: Έβγαλε στη φόρα γυμνές φωτογραφίες της τραγουδίστριας

Ποια είναι η Γελένα Καρλέουσα 

Η τραγουδίστρια έχει ξαναγίνει θέμα το 2017 όταν ο σύζυγός της Ντούσκο Τόσιτς αγωνίζονταν με τη φανέλα της Μπεσίκτας.

Οπαδοί της τουρκικής ομάδας είχαν απαιτήσει, τότε, από το ζευγάρι να κάνει αποχή από το σεξ μέχρι το πρωτάθλημα να τελειώσει. 

Η Γελένα γεννήθηκε στη Σερβία, είναι 40 ετών, και παντρεύτηκε τον Ντούσκο Τόσιτς το 2008. Μαζί απέκτησαν δύο κοριτσάκια. Η τραγουδίστρια είχε υπερασπιστεί πολλές φορές τον σύζυγό της. Όταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι τον είχε αποβάλει από το πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης, εκείνη έσκιζε τα ιμάτιά της στο twitter.

Ο παραπάνω γάμος, ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που έκανε η pop τραγουδίστρια. Το 2004 η Γελένα παντρεύτηκε τον  Μπόγκολιουµπ Κάριτς, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους Σέρβους. Ο γάμος έμελλε να κρατήσει μόνο δύο μήνες, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια τον απάτησε με σωματοφύλακά του. 

Η Γελένα πέρασε και δύσκολα στο παρελθόν, αφού ένας άνθρωπος τον οποίο ερωτεύτηκε, ο Ζόραν Νταβίντοβιτς έχασε τη ζωή του όταν άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητό του. Ο Κάντα, όπως τον αποκαλούσαν ήταν στενός συνεργάτης ηγετικής φιγούρας Σέρβων παραστρατιωτικών!

 

Όσον  αφορά τα επαγγελματικά της, η Γελένα εμφανίζεται σε σκηνές της pop μουσικής επιλέγοντας προκλητικά ρούχα. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top