Τσιτσιπάς-Σάκκαρη «ρίχνονται» στη μάχη του Grand Slam

Ποιοι θα είναι οι επόμενοι αντίπαλοί τους

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη για άλλη μία φορά έκαναν περήφανους όλους τους Έλληνες, καθώς προκρίθηκαν στον β' γύρο του Australian Open.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, κατάφερε να νικήσει με 3-1 τον Μερεντίνι. Το ίδιο και η Μαρία Σάκκαρη, η οποία επικράτησε με 2-1 σετ της Οσταπένκο.

Ο επόμενος αντίπαλος του κορυφαίου αθλητή στην φάση των 64 θα είναι ο Βίκτορ Τροΐσκι, ο οποίος δεν είναι τυχαίος αφού θεωρείται νούμερο 201 στον κόσμο. Η Μαρία Σάκκαρη θα έρθει αντιμέτωπη με την Άστρα Σάρμα, νούμερο 230 στον κόσμο.

Το ελληνικό προξενείο και η ορθόδοξη κοινότητα της Μελβούρνης παρέθεσαν δείπνο για να καλωσορίσουν τα «χρυσά» παιδιά της αντισφαίρισης και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία. 

Τι δήλωσαν οι δύο αθλητές 

«Είναι η απόλυτη εμπειρία να έχεις τον Φέντερερ (σ.σ: τον είχε νικήσει στις 3 Ιανουαρίου αποχαιρετώντας το Hopman Cup) στην απέναντι πλευρά του φιλέ. Ήταν άλλωστε το είδωλό μου. Εγώ θέλω να παίζω καλό τένις και τα αποτελέσματα θα έρθουν αργότερα. Στόχος μου στο Open είναι να το διασκεδάσω και να έχω το κοινό δίπλα μου» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

«Ήταν η πιο ωραία εμπειρία που είχα ποτέ. Και εγώ και ο Στέφανος παίξαμε με ξεχωριστούς αντιπάλους. Ήταν πολύ ωραίες οι στιγμές» ανέφερε η Ελληνίδα τενίστρια στο Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ.

Πηγή βίντεο: Δελτίο Ειδήσεων ΕΡΤ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top