Άννα Κορακάκη: Το "χρυσό" κορίτσι της σκοποβολής αποκλειστικά στο STAR

Μιλά για τις στιγμές χαράς κι υπερηφάνειας που χάρισε σε όλους τους Έλληνες

Η Άννα Κορακάκη, η οποία σε μια δύσκολη χρονιά για τη χώρα μας, κράτησε ψηλά τη γαλανόλευκη,  μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR για τις στιγμές χαράς κι υπερηφάνειας που χάρισε σε όλους τους Έλληνες. 

Στο πρόσωπο της Άννας αντανακλά η Ελλάδα που αντιστέκεται κι επιμένει… «Το ζεις και δεν το πιστεύεις» λέει η ίδια στο STAR.

«Έρχεται κόσμος και μας πιάνει τα χεριά και μας λέει ότι ήταν το μόνο πράγμα που μας έκανε να χαρούμε αυτά τα δύσκολα χρόνια» προσθέτει το χρυσό κορίτσι της σκοποβολής. 

Βλέμμα που σκοτώνει την ώρα του αγώνα, αλλά με τη λήξη του, γίνεται  παιδί  που αναζητά την αγκαλιά του πατερά και προπονητή της. «Τρέχω πάνω του και τον αγκαλιάζω. Του χρωστώ τα πάντα είμαστε μαζί σε αυτό».

Πορεία σαν παραμύθι που όμως είχε δράκο και  κατοικούσε στα χαλάσματα  που χρησιμοποιούσε για προπονητήριο. «Είμαι ευγνώμων σ’ έναν άνθρωπο, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε και προσφέρθηκε, κάνοντάς μας ένα νέο προπονητήριο»

Έτσι  το κουβάρι του παραμυθιού συνεχίζει να ξετυλίγεται και φτάνει μέχρι τους Ολυμπιακούς του Τόκιο που ονειρεύεται  να αγωνιστεί με τον αδελφό της. Είναι δυο παιδιά που μετράνε τα αστέρια και το αξίζουν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top