Πρώτο παιχνίδι της Ελλάδας στο Nations League με αντίπαλο την Εσθονία

Ποδαρικό με το δεξί θέλει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου στη νέα διοργάνωση

Η Ελλάδα αρχίζει στις 9.45 μ.μ. του Σαββάτου τις υποχρεώσεις της στο Nations League,  από το Ταλίν όπου αντιμετωπίζει την Εσθονία, με στόχο να ανέβει αρχικά στη δεύτερη κατηγορία και να διεκδικήσει παράλληλα και μια θέση στο Euro του 2020. 

Η εθνική ομάδα θα αρχίσει αυτή τη νέα προσπάθεια με ξεκάθαρους στόχους. Η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε στοχεύει να πετύχει την άνοδό της στη δεύτερη κατηγορία, από την τρίτη που βρίσκεται τώρα και να διεκδικήσει στην τελική φάση του Ιουνίου ένα εισιτήριο για το επόμενο Euro πριν αρχίσουν τα προκριματικά. 

Ο αγώνας με την Εσθονία απόψε στο Ταλίν για όλους όσους βρίσκονται στην εθνική που κατεβαίνει χωρίς απουσίες είναι το κίνητρο για να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη νέα προσπάθεια. Η νίκη κρίνεται επιτακτική ενόψει και του πιο δύσκολου δεύτερου αγώνα που θα γίνει την Τρίτη στην Ουγγαρία,  ενώ στον όμιλο μας μετέχει ακόμη η Φινλανδία.

Η πρώτη θέση οδηγεί στον προβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία και παράλληλα δινει δικαίωμα συμμετοχής στα play off όπου μπορεί να κερδηθεί ένα εισιτήριο πρόκρισης στο Euro.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top