Αισιόδοξος για την πρόκριση ο Ουζουνίδης  

Ραντεβού με την ιστορία για την «Ένωση»

Μαρίνος Ουζουνίδης

H AEK σήμερα στις 22:00 έχει ραντεβού με την ιστορία, καθώς θέλει να σφραγίσει την πρόκριση κόντρα στην Βίντι και να επιστρέψει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 12 χρόνια και ο Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε προσοχή και συγκέντρωση από τους παίκτες του.

Τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ: «Πρέπει να μπούμε να παίξουμε και να νικήσουμε τον αγώνα. Δεν μπορούμε να μπούμε για να διαχειριστούμε με άλλο τρόπο το ματς. Μόνο αν φτάσουμε προς το τέλος σε μία οριακή κατάσταση. Κανείς δεν μας εγγυάται ότι επειδή κερδίσαμε το πρώτο ματς θα περάσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ μέσα στο γήπεδο και αν τα κάνουμε αυτά νομίζω θα είμαστε εμείς που θα περάσουμε».

Αν ανησυχεί: «Δεν υπάρχει σε κανέναν η σκέψη ότι έχουμε περάσει. Αυτή πρέπει να είναι και η νοοτροπία του κόσμου. Είναι τόσο σημαντικό το ματς που κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι διαφορετικό. Παρά το γεγονός ότι κερδίσαμε στο πρώτο ματς κάναμε κάποια λάθη. Πρέπει να μπει στο μυαλό όλων ότι δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα».

Για το πρώτο ματς: «Μπορεί να είναι η χαλάρωση που δείξαμε μετά το 2-0. Κάναμε αρκετά λάθη όμως και πριν από το 2-0. Μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Τώρα έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι και η νοοτροπία μας πρέπει να είναι να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Με σεβασμό στον αντίπαλο βέβαια αλλά και αυτοπεποίθηση, πως είμαστε η ομάδα που πρέπει να περάσει».

Για τη Βίντι: «Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της ομάδας. Στην χώρα τους είναι πρωταθλητές και άρα έχουν νοοτροπία νικητή. Θα πρέπει και εμείς να ανταπεξέλθουμε σε αυτό, να είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και από πλευράς μυαλού, να μην παρασυρθούμε».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top