Σύνθημα πρόκρισης από τον Ουζουνίδη !

«Περιμένω 50.000 στο ΟΑΚΑ»

Μαρίνος Ουζουνίδης

Ο «δικέφαλος» άνοιξε τα φτερά του για να επιστρέψει στους ομίλους του Champions League μετά από 12  χρόνια  και ο Μαρινος Ουζουνίδης έδωσε το σύνθημα της πρόκρισης μετά την χθεσινοβραδινή της νίκη στην Ουγγαρία με 2-1 επι της Βίντι!

"Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη και πλέον η τύχη είναι στα χέρια μας. Παίζουμε στο σπίτι μας, μπροστά στον κόσμο μας και έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι πάρα πολύ σπουδαίο. Πλέον εξαρτάται από μας, αλλά ποδόσφαιρο είναι. Έχουμε δει πολλά, άρα πρέπει να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι, να μπούμε αποφασισμένοι στο γήπεδο, να αφήσουμε το αποτέλεσμα αυτό στην άκρη στο μυαλό μας και να ξεκινήσουμε σαν να χρειαζόμαστε τη νίκη. Αν το κάνουμε αυτό νομίζω όλα θα πάνε καλά", δήλωσε αρχικά, ενώ για τον κόσμο που περιμένει στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ:

"Αν στο προηγούμενο ματς μαζεύτηκε 30.000 κόσμος, περιμένω τώρα 50.000! Νομίζω θα είναι μια πολύ σπουδαία στιγμή για όλους μας, αλλά θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί. Ο κόσμος πάντα δίνει μεγαλύτερη ώθηση στους παίκτες, τους σπρώχνει για να τρέξουν περισσότερο, να βγάλουν πράγματα στο γήπεδο και να πιέσουν τον αντίπαλο. Νομίζω ότι θα είναι δίπλα μας".

Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη: "Ξεκινήσαμε καλά, όμως όταν φτάνεις τόσο κοντά πρέπει να κοιτάμε το επόμενο βήμα. Το είπα και μετά τη Σέλτικ, ότι είχαμε πετύχει μια μεγάλη πρόκριση, αλλά έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση. Κάναμε το πρώτο βήμα και είναι πολύ σημαντικό ότι όλα εξαρτώνται από μας στο σπίτι μας".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top