Απίθανος Τσιτσιπάς! Απέκλεισε και το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης

Ολοταχώς για τον ημιτελικό του Rogers Cup

Κανείς δεν φαίνεται να μπορεί να σταματήσει τον 19χρονο Έλληνα τενίστα Στέφανο Τσιτσιπά στο φετινό Rogers Cup στο Τορόντο, αφού μετά τον Τζόκοβιτς, ο νεαρός απέκλεισε από τον ημιτελικό το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, τον Γερμανό Αλεξάντερ Σβέρεφ, επικρατώντας με 2 – 1 σετ. 

Ο Σβέρεφ προηγήθηκε με 1 – 0, αφού μέσα σε 31 λεπτά κατάφερε να επικρατήσει με 6 – 3 του Τσιτσιπά και φάνηκε να «καθαρίζει» τη νίκη όταν προηγήθηκε με 5 – 2 γκέιμ στο β΄ σετ. 

Ο Τσιτσιπάς όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, τα έδωσε όλα και ισοφάρισε σε 5 – 5, παίρνοντας τελικά το σετ με 13 – 11 στο τάι μπρέικ, παρόλο που ο αντίπαλός του είχε δύο ματς πόιντς μετά από μία ώρα κι έξι λεπτά. 

Στο τρίτο και καθοριστικό σετ ο 19χρονος Έλληνας τενίστας απέδειξε ότι είναι μεγάλο ταλέντο, αφού μετά από έναν σκληρό αγώνα και διπλό λάθος του αντιπάλου του στο σερβίς πήρε τη νίκη και την πρόκριση στον ημιτελικό. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στην 27η θέση στην παγκόσμια κατάταξη και θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 19:30 ώρα Ελλάδος τον 32χρονο Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον, ο οποίος ήταν ο φιναλίστ στο φετινό Γουίμπλεντον. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top