Σύνθημα πρόκρισης από τον Φορτούνη!

Έχρισε την ομάδα του ως φαβορί απέναντι στη Λοκέρνη

Ο Κώστας Φορτούνης στη συνέντευξη τύπου

Σύνθημα πρόκρισής κόντρα στην Λουκέρνη έδωσε ο Κώστας Φορτούνης που έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό ενώ δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την Ελληνοποίηση της ομάδας.

Για τον νέο Ολυμπιακό: Είμαστε μια πολύ καινούρια ομάδα. Έχουν έρθει παίκτες που δεν έχουν παίξει καν σε φιλικά, ωστόσο  είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, παίζουμε στο γήπεδό μας και θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Έχουν έρθει πολλά Ελληνόπουλα, κάτι που είναι καλό και για τα αποδυτήρια, αλλά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να έχουμε καλύτερη επικοινωνία».

Για την υπόθεση πρόκριση: Έχουμε δουλέψει πολύ καλά στην προετοιμασία. Πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι, παίζουμε στο γήπεδό μας. Είμαστε φαβορί και δεν το κρύβουμε, αλλά ο αντίπαλος έχει παίξει κάποια παραπάνω παιχνίδια από μας. Πρέπει να προσέξουμε. Τις τελευταίες εβδομάδες ο προπονητής μάς έχει προετοιμάσει και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και χωρίς να δεχτούμε γκολ. 

Για τα προκριματικά Europa League και Champions League: Δεν αλλάζει κάτι. Η Ευρώπη είναι πάντα Ευρώπη και ο Ολυμπιακός πρέπει να βρίσκεται εκεί. Ξέρουμε ότι το Europa είναι ευκαιρία να πάμε πιο ψηλά σαν σύλλογος. Η προσέγγιση θα είναι ίδια. Όπως και πέρυσι έτσι φέτος θα δώσουμε προκριματικά. Έτσι θα είμαστε το ίδιο και φέτος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top