H Κολίντα Κιτάροβιτς ήταν η μεγάλη κερδισμένη του Μουντιάλ

Η παρουσία της χαρακτηρίστηκε ως προεκλογικό βίντεο άκρως επιτυχημένο

Ήταν η απόλυτη σταρ του μουντιάλ, έβαζε γκολ από τα αποδυτήρια, αλλά κι από τα επίσημα. Αν και ηττημένη, σκόραρε και στην απονομή.

Στο Ζαγκρέμπ μπορεί να γκρέμισαν τα τείχη για τον Μόντριτς και της παρέα του…. αλλά η πρόεδρος Κολίντα Κιτάροβιτς  έκλεψε τη δόξα.

Ωστόσο επιστρέφοντας στην Κροατία φλέρταρε με το εγκεφαλικό.

Η είδηση για μια επιστολή κόλαφο - που  έφερε τις υπογραφές των διεθνών- και  χαρακτήριζε τους Κροάτες πολιτικούς μέλη «εγκληματικής» οργάνωσης έκανε τον γύρο του κόσμου!!!

Εσείς είστε οι υπεύθυνοι που η Κροατία είναι η πιο φτωχή ευρωπαϊκή χώρα. Υπάρχουν παιδιά που πηγαίνουν για ύπνο πεινασμένα, επειδή οι άνεργοι γονείς τους δεν έχουν τη δυνατότητα να τους προσφέρουν ένα γεύμα.

Παράλληλα η πόρτα  των αποδυτήριων έκλεινε με θόρυβο μπροστά στα μούτρα της...  

«Ζητούμε από τους πολιτικούς και όλους τους εκπροσώπους των αρχών που έχουν οδηγήσει τους κατοίκους στη μιζέρια, τη φτώχεια και την απελπισία, να μείνουν μακριά από την εθνική ομάδα. Δεν είστε καλοδεχούμενοι στα αποδυτήρια, δεν θέλουμε να φωτογραφηθούμε μαζί σας και δεν θέλουμε να έχουμε κάποια χειραψία μαζί σας. 

Ωστόσο  λίγο αργότερα μίλησε το… VAR….. Η επιστολή δεν ήταν των διεθνών αλλά αποτύπωνε τις θέσεις κάποιου   Ίγκορ Πρέμουζιτς.

Τις  σκέψεις των Κροατών διεθνών δεν θα τις μάθουμε ποτέ.

Η παρουσία της της Κιτάροβιτς στο Μουντιάλ που χαρακτηρίστηκε ως ένα εκτεταμένο προεκλογικό βίντεο άκρως επιτυχημένο.

Τα δημοσιεύματα, την αφορούσαν κατά 25% περισσότερο από οποιονδήποτε άσο  Κροατίας  Μάλιστα το 80%  ήταν  θετικά για την «πρόεδρο του λαού»  που ταξίδεψε στη Ρωσία με δικά της έξοδα..…

Πηγή: Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top