Πάρτυ οργίων για τους διεθνείς του Μεξικό

Παρέα με 30 συνοδούς πολυτελείας

Σε ρωμαϊκό όργιο με την συντροφιά τριάντα συνοδών πολυτελείας, μετέτρεψαν την βραδινή τους έξοδο οι διεθνείς παίκτες του Μεξικό. Στο στόχαστρο ληστών μπήκαν η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ.

Την ώρα που ο διεθνής αμυντικός προετοιμάζεται για το μουντιάλ και η Σακίρα βρίσκεται σε περιοδεία στη Γερμανία, διαρρήκτες βρήκαν την ευκαιρία να μπουν στο σπίτι του διάσημου ζεύγους στη Βαρκελώνη και να κλέψουν κοσμήματα και ρολόγια, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ!

 «Ήταν μια πολύ επαγγελματική δουλειά, γρήγορη και καθαρή, στην οποία δεν άφησαν ίχνη», δήλωσε η αστυνομία, ενώ οι διαρρήκτες έκαναν... πάρτυ από τη χαρά τους.

Όργια των παικτών στο Μεξικό

Πάρτι έκαναν και οι Μεξικανοί διεθνείς, οι οποίοι πέρασαν σύμφωνα με τον μεξικανικό Τύπο, μια αξέχαστη βραδιά σε βίλα των οργίων παρέα με τριάντα συνοδούς πολυτελείας.

«Έφτασαν στη βίλα, περίπου στις 22:30 το Σάββατο και πέρασαν όμορφες στιγμές με μουσική, ποτά, παιχνίδια και γυναίκες. Είχαν βραδινή έξοδο χωρίς τις γυναίκες και τις συντρόφους τους».

Η είδηση έγινε αμέσως πρωτοσέλιδο καθώς τα μέσα ενημέρωσης δεν χαρίστηκαν στους άτακτους μεξικανούς παίκτες.

Σωματοφύλακες προσλαμβάνουν οι γυναίκες των Άγγλων διεθνών για να πάνε στο Μουντιάλ

Αυτά βλέπουν οι γυναίκες των Άγγλων διεθνών που σκοπεύουν να ακολουθήσουν τους συζύγους τους, στη Ρωσία για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Η Ρούμπι Μέϊ, σύντροφος Ντέλε Αλι και η Ρεμπέκα Ρόμπινσον σύζυγος του Τζέιμι Βάρντι, σκοπεύουν μάλιστα να ζητήσουν την προστασία σωματοφύλακων, επηρεασμένες και από τις ψυχρές διπλωματικές σχέσεις Βρετανίας και Ρωσίας.

Ταυρομάχος ο νέος σωματοφύλακας του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πάντως προτίμησε να έχει στο πλευρό του στα γήπεδα της Ρωσίας ένας πρώην αλεξιπτωτιστή ο οποίος στον ελεύθερο του χρόνο είναι ταυρομάχος, και ένα μαχητή των μικτών πολεμικών τεχνών που θυμίζει βουνό από μυς. 

 

Διαβάστε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top