Κρίσιμη ώρα για τον ΠΑΟΚ

Εκδικάζεται η υπόθεση της Τούμπας

Εκδικάζεται η υπόθεση για τα γεγονότα στην Τούμπα

Σημαντική ημέρα είναι η σημερική για τη Superleague αφού θα εκδικαστεί η υπόθεση των γεγονότων της Τούμπας από το πειθαρχικό της όργανο.

Ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου, Σπυρίδων Καποδίστριας μπορεί να έλαβε αίτημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αναβολή της υπόθεσης που αφορά τα γεγονότα που συνέβησαν στην Τούμπα, θα συνεχίσει όμως κανονικά την  εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δικέφαλος του Βορρά ήθελε να εκδικαστεί η υπόθεση υπό την παρουσία του  διαιτητή Γιώργου Κομίνη, που ήταν και το κεντρικό πρόσωπο στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

«Θεωρούμε ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ η παρουσία του κ. Κομίνη είναι άκρως απαραίτητη στην διαδικασία. Ζητούμε την αναβολή της υπόθεσης και ζητούμε να υποχρεωθεί να παραστεί. Είναι μια υπόθεση που μπορεί να κρίνει το πρωτάθλημα. Πρέπει να έρθει ο Κομίνης να μας διευκρινίσει γιατί το φύλλο αγώνος είναι αναληθές. Εμείς θεωρούμε ότι υπαίτια για την διακοπή του αγώνα είναι η ΑΕΚ. Πρέπει να διευκρινιστεί αν διαπίστωσε οτι υπάρχουν ασφαλείς συνθήκες του αγώνα και αν κάλεσε τις ομάδες να συνεχίσουν τον αγώνα. Αν δεν εμφανιστεί δεν θα έχουμε δίκαιη δίκη. Είστε δικαστής και απευθυνόμαστε σε εσάς γιατί θέλουμε να υπερασπιστούμε μια ομάδα η οποία καταστρέφεται και μας στερεί ένα πρωτάθλημα. Αν δεν έρθει δεν θα υπάρχει δίκαιη κρίση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Από την άλλη η ΑΕΚ διαφώνησε και ζήτησε να συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top