Πήγαν να έρθουν στα χέρια Κούγιας και προπονητής της ΑΕΛ; Τι λένε οι ίδιοι

Ισχυρίζονται ότι η «έκρηξη» του γνωστού δικηγόρου αφορούσε παράγοντες της ερασιτεχνικής ομάδας

Επεισόδιο μεταξύ Κούγια και προπονητή της ΑΕΛ; Τι λένε

Σκηνές έντασης μπροστά στον πάγκο της ΑΕ Λάρισας κατέγραψε ο φωτογραφικός και τηλεοπτικός φακός,  με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ της Θεσσαλίας Αλέξη Κούγια να  φωνάζει με κατεύθυνση προς τον πάγκο της ομάδας του, αμέσως μετά το νικηφόρο γκολ της ΑΕΛ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων (με το οποίο η Λάρισα νίκησε την Ξάνθη με 1-0).        

Αν και αρχικά δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι  ο Α. Κούγιας έβαλε τις φωνές στον προπονητή της ομάδας του, σε μία από τις γνωστές «εκρήξεις» του ως ποδοσφαιρικός παράγοντας, αργότερα διέψευσαν κατηγορηματικά και οι δύο τους ότι το επεισόδιο διαμείφθηκε  μεταξύ τους. Δεν διέψευσαν πάντως ότι υπήρξε ένταση, η οποία όμως, όπως διευκρινίζουν, αφορούσε τη διένεξη του γνωστού δικηγόρου με παράγοντες της ερασιτεχνικής ομάδας της Θεσσαλίας.     

Στην κοινή  ανακοίνωσή τους αναφέρουν για το περιστατικό:  

“Προσωπικά οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης διαψεύδουν ως εντελώς συκοφαντικά τα δημοσιεύματα περί του δήθεν ότι υπήρχε λεκτικό επεισόδιο και μάλιστα ότι υπήρξαν χειροδικίες εκατέρωθεν.

Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική: δύο μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΛ οι οποίοι έρχονται στο γήπεδο κάνοντας χρήση προσκλήσεων, από την αρχή του 2ου ημιχρόνου έβριζαν χυδαία τον Ηλία Φυντάνη, παρά το ότι η ομάδα σε όλο το 2ο ημίχρονο έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο και έπρεπε να κερδίσει την αξιόμαχη Ξάνθη με τουλάχιστον 3 γκολ διαφορά και ο Ηλίας Φυντάνης μόλις η ΑΕΛ, μετά τις καταπληκτικές αλλαγές του, πέτυχε το γκολ της νίκης, γύρισε προς τους δύο αυτούς "οπαδούς" της και τους φώναζε "δεν ντρέπεστε, παρακαλάτε να χάσουμε. Όταν με πήρε ο Κούγιας είχατε 2 πόντους σε 6 ματς και σε 14 ματς έχουμε 17".

Εκείνη τη στιγμή κατέβαινε ο κ. Κούγιας για να πανηγυρίσει μαζί με τον προπονητή και την ομάδα, αντελήφθη το επεισόδιο, αγκάλιασε τον Φυντάνη για να τον συγχαρεί και για να σταματήσει το επεισόδιο με του οπαδούς.

Αυτή είναι η μόνη αλήθεια και οι κ.κ. Κούγιας και Φυντάνης επιφυλάσσονται κάθε νομίμου δικαιώματος τους.

Μπορεί να στεναχωρεί κάποιους η αγωνιστική και βαθμολογική άνοδος της ΑΕΛ αλλά η υπομονή έχει και τα όρια της".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top