Άνετα στον τελικό η Στεφανίδη- Αποκλείστηκε η Παπαχρήστου

Δείτε το βίντεο

Χωρίς να δυσκολευτεί η τσαρίνα των αιθέρων Κατερίνα Στεφανίδη χρειάστηκε να κάνει μόλις ένα άλμα στα τέσσερα μέτρα και εξήντα εκατοστά για να περάσει στον τελικό του επι κοντώ των γυναικών.

Η σούπερ Κατερίνα είναι πλέον έτοιμη να προσθέσει το μοναδικό χρυσό που τις λείπει σε μεγάλες διοργανώσεις. Η Βούλα Παπαχρήστου δεν τα κατάφερε καθώς με τερμάτισε μόλις στην εικοστή θέση στον προκριματικό του τριπλούν και έμεινε έτσι εκτός τελικού.

Ο Βασιλιάς Γιουσέιν Μπολτ δίνει στο Λονδίνο τις τελευταίες του παραστάσεις καθώς στη συνέχεια θα κρεμάσει την αστραπή του στον τοίχο του πολυτελούς σπιτιού του.

Ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ ήταν αστραπή μόνο στην προθέρμανση όταν μπαίνοντας στο γήπεδο ακούμπησε την μασκότ των αγώνων στο κεφάλι και εκείνη προσποιήθηκε ότι την χτύπησε κεραυνός και έπεσε στο έδαφος.

Στην προκριματική σειρά του ο Μπολτ δεν έτρεξε με την ταχύτητα του φωτός αλλά και πάλι τερμάτισε πρώτος με χρόνο 10:08, επίδοση που του έδωσε μόλις την όγδοη θέση στα προκριματικά.

Ο μεγάλος Μο Φάρα τα κατάφερε σαφώς καλύτερα καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα δέκα χιλιάδες μέτρα γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top