Tο πρώτο baby run festival είναι γεγονός!

Με τη στήριξη του « Χαμόγελου του Παιδιού»-Πρώτη ανάρτηση:22-06-2017 11:10

Tο πρώτο baby run festival είναι γεγονός!

To Baby Run Festival διοργανώνεται για πρώτη φορά στην  Ελλάδα από τον Δήμο Γλυφάδας και την εταιρία imode και θα λάβει χώρα την Κυριακή 2 Ιουλίου,  στις  6 στο Δημοτικό Γήπεδο Στίβου της Γλυφάδας.

Πρόκειται για έναν αγώνα με ποδήλατα  ισορροπίας, όπου νήπια  από 18 μηνών έως και 5 ετών θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην  ειδικά  διαμορφωμένη  πίστα του γηπέδου, να διασκεδάσουν με τα διαδραστικά  παιχνίδια των animateur, να παρακολουθήσουν  και να πάρουν μέρος σε Live shows.

Σε αυτό τον αγώνα  όλα τα παιδιά είναι νικητές  και γι’ αυτό βραβεύονται με μετάλλια, επαίνους, σφυρίχτρες,  μπαλόνια και άλλα πλούσια δώρα.

Το Baby Run Festival υποστηρίζει  περήφανα το « Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ως εκ τούτου  κάθε  επισκέπτης στηρίζει με την είσοδό του στο χώρο τη δράση του οργανισμού με το συμβολικό ποσό του 1ευρώ.

Δεν είναι απαραίτητο να ξέρει ένα παιδί ποδήλατο  για να λάβει  μέρος αφού το ποδήλατο ισορροπίας δεν έχει πετάλια. Είναι εκπαιδευτικό και χρησιμοποιείται ως περπατούρα για την εκμάθηση της ισορροπίας. Για κάθε παιδί που δεν έχει ποδήλατο ισορροπίας, η γραμματεία θα φροντίσει ώστε να του παρέχει ένα, καθώς και παιδικό κράνος ποδηλάτου και γάντια ποδηλάτου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στην γραμματεία εκδήλωσης και ηλεκτρονικά ενώ οι ώρες εγγραφών & προσέλευσης είναι 10:00 – 17:00.

Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης  είναι το κανάλι Nickelodeon ενώ η συνδρομητική  τηλεόραση της  Nova φροντίζει για την  επικοινωνία των τηλεοπτικών μας  spot παραχωρώντας μας δωρεάν τηλεοπτικές  προβολές σε καθημερινή βάση. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top