Ο Σα Πίντο επέστρεψε στον Ατρόμητο

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Ο Σα Πίντο επέστρεψε στον Ατρόμητο

Ανακοινώθηκε η συνεργασία του Ατρόμητου με τον Σα Πίντο, τον τρίτο προπονητή της ομάδας του Περιστερίου για τη φετινή σεζόν. Ο Πορτογάλος ο οποίος πριν από δύο χρόνια είχε περάσει ξανά από τον πάγκο της ομάδας, διαδέχεται τον Τραϊανό Δέλλα και τον Γιώργο Κορακάκη στον πάγκο της ομάδας.


Η ΠΑΕ ανακοίνωσε τη συμφωνία: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρικάρντο Σα Πίντο (Ricardo Sa Pinto)! Ο Πορτογάλος τεχνικός που έπειτα από δύο χρόνια επιστρέφει στην ομάδα μας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της περιόδου με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.»

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο 44χρονος Πορτογάλος τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιστρέφω σε ένα club που μου αρέσει και υπόσχομαι στον κύριο Σπανό και στον κύριο Αγγελόπουλο ότι θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω γιατί άφησα ένα έργο στη μέση από την προηγούμενη θητεία και ήρθε η στιγμή για να το ολοκληρώσω. Από σήμερα ξεκινάμε δουλειά. Το σημαντικό είναι να δώσουμε κίνητρο στα παιδιά, να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να χαιρόμαστε σε κάθε παιχνίδι».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top