Eπίσημα στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Τάκης Φύσσας

Επέστρεψαν και πάλι στο «τριφύλλι»

Λυμπερόπουλος και Φύσσας στον Παναθηναϊκό

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Τάκη Φύσσα ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Ο Έλληνας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, όπως σας είχαμε ενημερώσει, θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πράσινων», μετά την αποχώρηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Εκτός από τον Νίκο Λυμπερόπουλο που επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από 13,5 χρόνια, μετά από τρία χρόνια απουσίας  επέστρεψε  και ο Τάκης Φύσσας, αυτή τη φορά όμως στη θέση του διευθυντή ακαδημιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Νίκο Λυμπερόπουλο

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή. 

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει μετά από 13,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1975 νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με την ομάδα: 

«Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την επίσημη ανακοίνωση για τον Τάκη Φύσσα


Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα είναι ο νέος διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά, τον οποίο η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του και εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του. 

Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν ως ποδοσφαιριστής το 2007, μετά από την πρώτη θητεία του που ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2003. Η δεύτερη ως διευθυντής ποδοσφαίρου τον Αύγουστο του 2014 θέση που διατήρησε έως τον Φεβρουάριο του 2016. 

Ο νέος διευθυντής ακαδημίας του συλλόγου δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας: «Η τιμή που μου γίνεται να αναλάβω αυτή τη θέση είναι σημαντική. Οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι μοναδικές έχοντας να κάνουν με παιδιά, γι’ αυτό έχω την υποχρέωση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top