Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αγκαλιάζει την προσπάθεια της «Ελπίδας»

«Σκεφτείτε ότι μπορείτε να δωρίσετε ζωή σε ένα παιδί», είπε ο «Iron Mike» -Πρώτη ανάρτηση: 28/03/2016 16:42

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης αγκαλιάζει την προσπάθεια της «Ελπίδας»
«Θεωρώ πως εδώ κάτω- σ’ αυτόν τον κόσμο- έχουμε κατέβει για δυο λόγους: για εξέλιξη αλλά και για προσφορά», δήλωσε ο Μιχάλης Ζαμπίδης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη στήριξη της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού Των Οστών, «Όραμα Ελπίδας».

Στη συνέχεια, ο 17 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Kickboxing μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πρόσθεσε: «Εξέλιξη μέσα από τις δικές μας επιστολές και προσφορά στο μέγιστο για να μπορούν να εξελιχθούν και να διανύσουν τη ζωή τους όσο το δυνατόν καλύτερα οι συνάνθρωποι μας».

Ο «Iron Mike» συμπλήρωσε: «Πιστεύω πως είναι πολύ σημαντική αυτή η προσφορά σε κάποιους «ύπουλους αγώνες», οι οποίοι δυστυχώς χτυπούν την πόρτα κάποιων μικρών παιδιών», ενώ έσπευσε να υπογραμμίσει: «Είμαι θαυμαστής της «Ελπίδας» και όταν μπορώ να προσφέρω κάτι, το κάνω».

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Ζαμπίδης παρότρυνε όσους θέλουν και μπορούν να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού Των Οστών, «Όραμα Ελπίδα»: «Είναι πολύ απλό, δεν είναι χρονοβόρο και δεν πονάει. Σκεφτείτε ότι ενδεχομένως να σας πάρουν κάποια στιγμή τηλέφωνο και να σας πουν ότι μπορείτε να δωρίσετε ζωή σε ένα παιδί. Πιστεύω πως είναι χρέος όλων να αφιερώσουμε λίγο χρόνο και να δώσουμε λίγο σάλιο. Αν είμαστε οι… εκλεκτοί να προσφέρουμε κάτι τόσο πολύτιμο»!

Δείτε το βίντεο...

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top