Super League: Αναβλήθηκε το ματς Ηρακλής-Ολυμπιακός

Λόγω των επεισοδίων στην Τούμπα

Super League: Αναβλήθηκε  το ματς Ηρακλής-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου (19:30) στο πλαίσιο της 25ης ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.

Η απόφαση ελήφθη από τη ΓΓΑ, ύστερα από σχετική εισήγηση της Αστυνομίας, η οποία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του.

Πλέον, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα play-off, αφού η μάχη της σωτηρίας φαίνεται πως έχει κριθεί, καθώς ο Πανθρακικός και η Καλλονή έχουν μείνει βαθμολογικά πολύ πίσω, ενώ ο 5ος Πανιώνιος έχει το προβάδισμα για την είσοδό του στο μίνι πρωτάθλημα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης περιόδου.

Μόλις δύο ματς διεξάγονται το Σάββατο με το εναρκτήριο παιχνίδι της αγωνιστικής να διεξάγεται στο γήπεδο των Ζωσιμάδων (ΠΑΣ- Παναιτωλικός), ενώ ακολουθεί το Πλατανιάς - Πανιώνιος στα Περιβόλια με τους «κυανέρυθρους» να αναζητούν την νίκη που θα τους εδραιώσει στις θέσεις των play-off.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ανοίγει το μεσημέρι με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, με τους «πράσινους» να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να πάρουν την κατάλληλη ώθηση για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολ��μπιακό στο Καραϊσκάκης.

Τρία ματς διεξάγονται το απόγευμα της ίδιας μέρας και είναι τα ΣΚΟDA Ξάνθη-Καλλόνη, Βέροια- Λεβαδειακός και Πανθρακικός-ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΚ τη Δευτέρα κλείνει το πρόγραμμα της αγωνιστικής. Οι «Αρκάδες» θέλουν την νίκη για να πλησιάσουν ή να φθάσουν τον Πανιώνιο, ενώ η ΑΕΚ θέλει να διατηρήσει ή να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά από τον τρίτο Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

05/03/16

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 15:00

Πλατανιάς - Πανιώνιος 17:15

06/03/16

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 15:00

Βέροια – Λεβαδειακός 17:15

Ξάνθη - ΑΕΛ Καλλονής 17:15

Πανθρακικός – ΠΑΟΚ 17:15

07/03/16

Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ 19:30

Η βαθμολογία:

Ολυμπιακός 67
ΑΕΚ 49
Παναθηναϊκός 42
ΠΑΟΚ 38
Πανιώνιος 36
Αστέρας Τρίπολης 33
Παναιτωλικός 31
Λεβαδειακός 31
Ξάνθη 30
Ηρακλής 30
ΠΑΣ Γιάννινα 28
Πλατανιάς 28
Ατρόμητος 27
Βέροια 24
ΑΕΛ Καλλονής 14
Πανθρακικός 14
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top