Βοηθός του Αναστασίου αναλαμβάνει ο Μέντες !

«Κρέμασε τα παπούτσια του» και εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο

Βοηθός του Αναστασίου αναλαμβάνει ο Μέντες !
Ο 33χρονος Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα, έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του και εντάσσεται στο προπονητικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού του Γιάννη Αναστασίου!

Το γεγονός αυτό συνιστά έκπληξη αφού ο Ολλανδός , ο οποίος μετρά 60 συμμετοχές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεσμευόταν με έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τους πράσινους , χωρίς όμως να βρίσκεται πλέον στην πρώτη ομάδα και να συμπεριλαμβάνεται ουσιαστικά στα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή.

Τώρα όμως αποφάσισε να «κρεμάσει τα παπούτσια του» και να ακολουθήσει το δρόμο του βοηθού προπονητή στο πλευρό του Γιάννη Αναστασίου, ενώ ο Γιάννης Βονόρτας θα αξιοποιηθεί σε άλλο πόστο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Στην προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού εντάσσεται από σήμερα ο Νταβίντ Μέντες Ντα Σίλβα. Ο Μέντες αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή.

Η επαγγελματική στάση του, η ποδοσφαιρική διαδρομή του και η πολύ καλή σχέση του με συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεκτιμήθηκαν στη λήψη της απόφασης.

Η επιλογή της ΠΑΕ εντάσσεται στο πλαίσιο της εμπιστοσύνης νέων και φιλόδοξων προσώπων που δείχνει σταθερά η διοίκηση της ομάδας τα τελευταία χρόνια.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκτιμά ιδιαίτερα την προσφορά του Γιάννη Βονόρτα και τον ευχαριστεί για την παρουσία του στο τεχνικό επιτελείο. Η σχέση του συλλόγου με τον πιστό στρατιώτη της ομάδας συνεχίζεται από άλλο πόστο, κάτι που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top