Κύργιος σε Βαβρίνκα: "Ο Κοκκινάκης πήδ...ε το κορίτσι σου"

Ξεπέρασε ξανά τα όρια

Κύργιος σε Βαβρίνκα: "Ο Κοκκινάκης πήδ...ε το κορίτσι σου"

​Είν��ι γνωστός για τα έντονα ξεσπάσματά του εντός των κορτ όμως αυτή τη φορά ο Νικ Κύργιος παρεκτράπη σε μέγιστο βαθμό στην προσπάθειά του να εκνευρίσει στον τελευταίο του αγώνα στο Μasters του Μόντρεαλ τον Σταν Βαβρίνκα.

"Σόρι που στο λέω φίλε, αλλά ο Κοκκινάκης πήδ...ε την κοπέλα σου", ήταν η ατάκα που χρησιμοποίησε ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, θέλοντας να κάνει νύξη στη φερόμενη σχέση του -συμπατριώτη του- Θανάση Κοκκινάκη με την Κροάτισσα Ντόνα Βέκιτς (ήταν ζευγάρι στο διπλό στο Australian Open 2014) η οποία αποτελεί το νυν έτερο ήμισυ του Βαβρίνκα.

Ο Βαβρίνκα εγκατέλειψε το ματς στο τρίτο σετ λόγω τραυματισμού, με το ενδιαφέρον ουσιαστικά να μετατίθεται στις δηλώσεις του αμέσως μετά, όπου εξαπέλυσε δριμύ κατηγορώ κατά του Κύργιου.

"Προσπάθησε να με αποφύγει στα αποδυτήρια αλλά τον αντιμετώπισα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει μεγάλα προβλήματα στα κορτ όσον αφορά σε αυτά που λέει και κάνει. Ελπίζω απλά η ATP να πάρει δραστικά μέτρα εναντίον του. Είναι σίγουρα νέος όμως δεν έχει δικαιολογία. Σε κάθε ματς έχει προβλήματα. Σε κάθε ματς συμπεριφέρεται άσχημα. Το χειρότερο είναι πως όχι μόνο συμπεριφέρεται άσχημα γενικά αλλά συμπεριφέρεται άσχημα απέναντι στους άλλους, στους άλλους παίκτες, στα παιδιά που μαζεύουν στις μπάλες", δήλωσε ο Βαβρίνκα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top