Στον πάγκο της Λέστερ ο Ρανιέρι

«Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σύλλογο με τέτοια μεγάλη παράδοση»

Στον πάγκο της Λέστε�� ο Ρανιέρι

Στον πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Κλάουντιο Ρανιέρι εμπιστεύθηκε τον πάγκο της η Λέστερ, με τον Ιταλό τεχνικό να επιστρέφει στην Premier League 11 χρόνια μετά την αποχώρησή του από το "Στάμφορντ Μπριτζ" και την Τσέλσι. Η Λέστερ "σώθηκε" πέρυσι από τον υποβιβασμό κάνοντας εκπληκτικό φίνις, αλλά παρόλα ταύτα ο μάνατζέρ της, Νάιτζελ Πίρσον, απολύθηκε πριν από δύο εβδομάδες, λόγω διαφωνίας με τη διοίκηση.

Ο 63χρονος Ρανιέρι έχει ένα αξιόλογο βιογραφικό, έχοντας επίσης περάσει από τους πάγκους των Ατλέτικο Μαδρίτης, Τσέλσι, Βαλένθια, Γιουβέντους, Ρόμα, Ίντερ και Μονακό, πριν από την ανάληψη καθηκόντων ομοσπονδιακού εκλέκτορα στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας, από την οποία παύτηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά την εντός έδρας ήττα από τα Νησιά Φερόε (0-1).

«Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε ένα σύλλογο με τέτοια μεγάλη παράδοση» δήλωσε ο Ρανιέρι στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Έχω εργαστεί σε πολλές μεγάλες ομάδες, σε πολλά κορυφαία πρωταθλήματα, αλλά από τότε που έφυγα από την Τσέλσι ονειρεύτηκα άλλη μια ευκαιρία για να εργαστώ πάλι στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου» πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top