"Πράσινος" ο Λουκ Στιλ

Μέχρι το Καλοκαίρι του 2018

"Πράσινος" ο Λουκ Στιλ

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι έφτασε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το Καλοκαίρι του 2018.

στιλ2.jpg

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου του, ο Άγγλος τερματοφύλακας δήλωσε σχετικά: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για εμένα και την οικογένειά μου. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να μην μείνω εδώ, νιώθω μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι αυτά ακούγονται σαν κλισέ, αλλά μετά από μια ολόκληρη σεζόν είμαι σε θέση να έχω άποψη και να λέω αυτά που πραγματ��κά πιστεύω κι όχι αυτά που ενδεχομένως... απλά συνηθίζονται. Όλοι στον Σύλλογο είναι παραπάνω από επαγγελματίες, το βλέπεις καθημερινά αυτό. Νιώθω μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ. Στο ποδόσφαιρο η καριέρα είναι μικρή και πρέπει να παίρνεις αποφάσεις. Είναι πολύ ωραίο να σε θέλουν, οπότε δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ».

στιλ3.jpg

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «πρασίνων» έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Λουκ Στιλ για την διετή επέκταση του υπάρχοντος συμβολαίου του Άγγλου τερματοφύλακα, που θα παραμείνει έτσι στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top