Παναθηναϊκός: «Αντίο» από τον Σίλντενφελντ

«Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις καταπληκτικές στιγμές που πέρασα στην Αθήνα!»

Παναθηναϊκός: «Αντίο» από τον Σίλντενφελντ
Χωρίζουν οι δρόμοι Παναθηναϊκού και Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο κροάτης διεθνής κεντρικός αμυντικός, ο οποίος θα αγωνίζεται από την επόμενη σεζόν στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, φόρεσε την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΟΚ για τελευταία φορά την πράσινη φανέλα, αν και η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει να δώσει ακόμη δύο παιχνίδια για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκα, με Αστέρα εντός και Ατρόμητος εκτός.

Ο 29χρονος αμυντικός θα πάρει νωρίτερα άδεια από τους νυν συμπαίκτες του και σύντομα θα ενσωματωθεί στην εθνική Κροατίας, καθώς έχει δύσκολο ματς με την Ιταλία για τα προκριματικά του EURO 2016 στις 12 Ιουνίου. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σίλντενφελντ αποχαιρέτισε τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού:

«Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ για τις καταπληκτικές στιγμές που πέρασα στην Αθήνα! Όμως η ζωή με πάει αλλού. Κάναμε τη δουλειά μας, ΜΠΡΑΒΟ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του Παναθηναϊκού που υποστηρίζουν την ομάδα μας», αναφέρει στην ανάρτηση του. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top