«Βασίλισσα» η Σεβίλη: κατέκτησε για δεύτερη χρονιά το Europa League!

Κέρδισε 2 - 3 την Ντνίπρο στη Βαρσοβία

«Βασίλισσα» η Σεβίλη: κατέκτησε για δεύτερη χρονιά το Europa League!

«Χρυσή» σελίδα στην ιστορία της έγραψε η Σεβίλη: κερδίζοντας με 2 - 3 την Ντνίπρο στη Βαρσοβία, κατέκτησε για τέταρτη φορά και δεύτερη συνεχόμενη το Europa League, ξεπερνώντας τις Γιουβέντους, Ίντερ και Λίβερπουλ!

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, που μετρά τέσσερις στους τέσσερις κερδισμένους τελικούς, με δύο back to back και ως κάτοχος του τίτλου θα συμμετάσχει στους ομίλους του Champions League, βρέθηκε να χάνει μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Κάλινιτς με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 28’ με τον Κριχόβιακ και στο 31’ ο Μπάκα με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους Ανδαλουσιάνους.

Μόλις δεκατρία λεπτά κράτησε η χαρά της Σεβίλης, αφού ο Ροτάν, στο 44ο λεπτό, με εξαιρετικό φάουλ, έκανε το 2 - 2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Το γκολ της νίκης για τη Σεβίλη σημειώθηκε στο 73΄ και ήταν το δεύτερο για τον Μπάκα, ο οποίος αξιοποίησε ιδανικά την πάσα του Βιτόλο.

Οι συνθέσεις

ΝΤΝΙΠΡΟ (Μίρον Μάρκεβιτς): Μπόικο, Φεντέτσκι, Ντούγκλας, Τσεμπεργιάσκο, Μάτος, Κανκάβα (85΄ Σανκόφ), Φέντορτσουκ (68΄ Μπέζους), Κονοπλιάνκα, Ροτάν, Ματέους, Κάλινιτς (78΄ Σελέζνιοφ)

ΣΕΒΙΛΗ (Ουνάι Έμερι): Ρίκο, Βιδάλ, Καρίσο, Κολότζιετζακ, Τρεμουλινάς, Εμπιά, Κριχόβιακ, Ρέγες (58΄ Κόκε), Μπανέγκα (90΄ Ιμπόρα) , Βιτόλο, Μπάκα (82΄ Γκαμεϊρό)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top